AlzaBoxy Q1 Effaclar

KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml

Zobraziť katalóg
KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml
Maska na ruky – regeneruje suchú pokožku; uľavuje od podráždenia; pomáha udržiavať potrebnú hydratáciu - 2,55 €/ks
Kód:  KSTE875 Produktové číslo:  8809328320430

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml Predaj skončil

KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml

Nezabúdajte sa starať o vaše ruky. Potrebujú rovnakú starostlivosť ako zvyšok vášho tela. Doprajte im zaslúženú regeneráciu s maskou na ruky Hand Moisture od kórejskej značky Kocostar, ktorá sa o ne postará ako v tom najluxusnejšom salóne. Maska Kocostar obsahuje bambucké maslo slúžiace na hĺbkovú hydratáciu, výživu a zjemnenie pokožky rúk. Extrakty z papáje, kokosu a manga zabezpečia dlhodobú úľavu podráždenej a popraskanej pokožke. Hand Moisture maska je v tvare rukavíc, čím sa veľmi uľahčuje jej aplikácia. Proste si ich len oblečiete. Po použití bude pokožka hebká, jemná a vaše namáhané ruky sa budú cítiť sviežo a oddýchnuto. Doprajte svojim rukám starostlivosť, akú si zaslúžia s Kocostar Hand Moisture.

Kľúčové vlastnosti masky na ruky Kocostar Hand Moisture

  • Rukavice s maskou Kocostar Hand Moisture sú perfektné pre suché a popraskané ruky
  • Maska hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku vďaka obsahu bambuckého masla
  • Extrakty z papáje, kokosu a manga zabezpečia dlhodobú úľavu
  • Aplikácia je veľmi jednoduchá pomocou rukavíc, ktoré stačí len navliecť na ruky
  • Počas pôsobenia masky Kocostar je možné používať dotykové obrazovky

Použitie:
Vložte ruky do rukavíc. Nechajte pôsobiť 20 minút. Prebytočné sérum vmasírujte do pokožky.

Zloženie:
Aqua, glycerin, cetyl ethylhexanoate, butylene glycol, cetearyl alcohol, stearic acid, polysorbate 60, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethicone, glyceryl stearate, peg-100 stearate, sorbitan stearate, butyrospermum parkii (shea) butter, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, argania spinosa kernel oil, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, theobroma cacao (cocoa) seed butter, nelumbo nuciffera seed extract, glycyprhiza glabra (licorice) root extract, sophora flavescens root extract, scutellaria baicalensis root extract, morus alba bark extract, sesamum indicum (seasame) seed extract, paeonia lactiflora root extract, camellia sinensis leaf extract, carica papaya fruit extract, mangifera indica (mango) fruit extract, rosa centifolia flower extract, portulaca oleracea extract, camellia japonica flower extract, leontopodium alpinum extract, hamamelis virginiana (with hazel) extract, ulmus davidiana root extract, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, illicium verum (anise) fruit extract, carbomer, arginine, phenoxyethanol, disodium edta, parfum


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky krémy na ruky
» Všetky masky na ruky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií