P&G boost Effaclar

Ledlenser MH2

Zobraziť katalóg
Ledlenser MH2
5 1 hodnotení
Čelovka so svietivosťou 100 lm, dosvit 100 m, 1 ks LED diód, maximálna doba svietenia 4 h, vodoodolná podľa IPx6, napájanie: 3 × AAA, hmotnosť 105g
Kód:  SPTled08 Produktové číslo:  501503 Stránky výrobcu

Ledlenser MH2

V batohu ju nájde snáď každý dobrodruh – čelovka je ten najužitočnejší zdroj svetla. Čelovka poslúži za mnohých okolností: posvietite si do motora auta, aby ste zistili stav brzdovej kvapaliny alebo keď len neviete, či sa budete môcť vrátiť pred zotmením. Čelovka sa preto hodí častejšie než klasické svietidlo do ruky.

Skúsení budú hľadať čelovku podľa typu napájania. Akumulátor s nabíjaním sa hodí, ak očakávate časté využitie svietidla, články a batérie sú vhodnejšie, ak chcete mať čelovku v rezerve. Zdrojom energie je AAA batéria.

Svetelný výkon čelovky Ledlenser MH2

Svetelný tok definuje svetelnú energiu. Toto svetlo od Ledlenser vydáva svetelný tok 100 lm, čo zodpovedá zhruba 15 W wolframovej žiarovke. Posvietite si dokonca až na 100 m. Ledlenser MH2 uvedených výkonov dosiahne kombináciou 1 ks LED diódy.

Podstatné prednosti čelovky Ledlenser MH2

  • Napájanie obstaráva AAA
  • Čelovka svieti na maximálnu vzdialenosť 100 m
  • Kužeľ svetla môžete zamieriť tak, aby ste si mohli posvietiť 5 aj 20 metrov pred seba

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ledlenser MH2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser MH2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ledlenser MH2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií