Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

AEG L 72270 VFLCS + T75781IHCS

Zobraziť katalóg
AEG L 72270 VFLCS + T75781IHCS
Set spotrebičov - práčka spredu plnená, 1200 ot./min, náplň 7 kg, A+++/A/B, hlučnosť 58/75 dB, Fuzzy Logic, ProTex koncept, OptiSense, odložený štart, sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom, A++, kapacita 8 kg, ProTex Plus, OptiSense, AbsoluteCareTM System, ÖKOFlow System, LED vnútorné osvetlenie, LCD displej
Kód:  SETAEG6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG L 72270 VFLCS + T75781IHCS Predaj skončil

AEG L 72270 VFLCS + T75781IHCS

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Cenovo zvýhodnené balenie dvoch spotrebičov prémiovej značky bielych spotrebičov AEG, ktoré vám uľahčia starostlivosť o domácnosť.

AEG 72270 VFLCS patrí medzi moderné, spredu plnené automatické práčky, ktoré sa radia medzi vysoko úsporné domáce spotrebiče. Jej výberom rozhodne neurobíte chybu a na oplátku vás zahrnie pestrou škálou skvelých technológií. Čistá a svieža bielizeň sa stane úplnou samozrejmosťou aj pre mužov v domácnosti, ktorí si väčšinou s obsluhou podobných zariadení nevedia rady.

Maximálne poteší zaradenie do kategórie ProTex. Tento ospevovaný štandard umožňuje, aby farby a vlákna vašich odevov vyzerali dlhšie ako nové. Inteligentný systém OptiSense nastaví program podľa hmotnosti náplne tak, aby sa oblečenie nikdy nepralo príliš dlho, kým bubon SoftDrum je k oblečeniu veľmi šetrný. S praktickým časovačom si obľúbite funkciu odloženého štartu a ľahko naplánujete prací proces na dobu vašej neprítomnosti. O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LED displeja. K dispozícii je tiež celý rad praktických programov, medzi ktorými si zamilujete predovšetkým rýchly 20-minútový program. Do výbavy tiež patrí systém Aqua Control, ktorý zabraňuje škodám spôsobeným vodou. Dvojstenná prívodná hadica totiž zastaví akékoľvek možné úniky.

Moderná a úsporná sušička

Hľadáte sušičku, ktorá spája moderné technológie, vysoko efektívne sušenie pri nízkej spotrebe energie, a pritom je šetrná k oblečeniu? Potom model AEG T75781IHCS predstavuje perfektnú voľbu! Vďaka práci, ktorú za vás v domácnosti odvedie, si ju okamžite obľúbite. A vďaka energetickej efektivite nezaťaží životné prostredie ani vašu peňaženku. Sušička má ovládací panel s menovkami v slovenčine.

Kľúčové vlastnosti

  • Maximálna náplň: 8 kg
  • Spôsob sušenia: tepelné čerpadlo (nebývalá energetická účinnosť)
  • Stredne veľký LCD displej na jednoduché nastavenie
  • Doplnkové časové sušenie
  • Programy na bavlnu, syntetiku, dlhá fáza proti krčeniu, spätný chod bubna, možnosť odloženého štartu

Šetrný spôsob sušenia ProTex Plus a jemné zaobchádzanie

Nech naložíte do bubna akékoľvek veľké množstvo bielizne, certifikát Woolmark garantuje, že bude vysušené tým najšetrnejším spôsobom. Jemný bubon nadštandardných rozmerov XXL obsahuje tri rebrá na zaistenie šetrnej starostlivosti a inteligentný systém OptiSense automaticky nastavuje programy podľa hmotnosti a vlhkosti náplne. Sušiť môžete naozaj všetko oblečenie, dokonca aj vlnené a hodvábne tkaniny určené iba na ručné pranie. Na každý druh tkaniny je dostupný špeciálny program sušenia s optimalizovanou rýchlosťou a smerom otáčania bubna. V prípade vlny je simulované tradičné ploché sušenie bez rizika zrazenia v porovnaní so sušením vlny naplocho.

Sušenie pri nízkych teplotách a úspora času aj energie

Vďaka technológii tepelného čerpadla je možné sušiť bielizeň pri nižších teplotách. Výhodou bude nielen nižšia spotreba elektrickej energie, ale aj maximálne šetrné sušenie všetkých tkanín. Systém OptiSense využíva informácie zo snímačov vlhkosti a prispôsobí dĺžku sušenia podľa potreby. Zabráni tak nechcenému presušeniu vašich odevov a ušetrí veľa elektrickej energie.

Iba jeden dvojvrstvový filter = úspora energie aj ľahká údržba

Vysoko účinný filtračný systém ÖKOFlow zachytí aj tie najjemnejšie vlákna. Po sušiacom programe stačí vyčistiť len dvojvrstvový filter v dvierkach, aby sa zachoval vysoký prietok vzduchu a nízka spotreba energie. Vďaka tomu uchováte dokonalú funkčnosť sušičky pri každom použití tak, ako pri prvom sušení.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,99 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,99 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohli byste mi napsat rozměry pračky? Nemůžu je najít. děkuji

Dobrý den, mám zájem o tento set AEG. Chtěla jsem se zeptat, zda má sušička nádržku na kondenzát nebo je nutné dokoupit sadu na odvod kondenzátu? Děkuji

Dobry vecer, jaký zvolit spojovací mezikus pro tento set? Dekuji

Dobrý den,mám zájem o tento set a nevím zda pomocí spojovacího kusu AEG E4YHMKP1 je mohu dát na sebe. Mezikus je navržen pro 60 cm široké sušičky a pračky s předním plněním, které jsou hluboké od 54 do 60 cm. A tato pračka má hloubku 52.2cm bude to stačit? Nebo ty 2cm jsou problém a nebude to pasovat?Děkuji

Diskusia a poradňa k AEG L 72270 VFLCS + T75781IHCS
Príslušenstvo pre AEG L 72270 VFLCS + T75781IHCS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG L72270VFLCS + T75781IHCS.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií