Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEG Mastery FEE62400PM

Zobraziť katalóg
AEG Mastery FEE62400PM 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,0 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A++, 9 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, príborový kôš, odložený štart, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor a timecontrol, výška 81.8 cm, šírka 44.6 cm, hĺbka 57 cm,
Kód:  AEGMY008 Produktové číslo:  FEE62400PM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG Mastery FEE62400PM

 
foto
 
foto Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

10 rokov záruka na invertor motor

 

10 dôvodov prečo si kúpiť UMÝVAČKU AEG

viac

menej

foto
 
 

1.

Vždy dokonale suchý riad bez škvŕn

Riad budete mať pri vyberaní vždy perfektne suchý. Technológia airdry využíva na dokončenie sušenia prirodzený tok vzduchu. Na konci sušenia otvorí umývačka dvierka o 10 cm a riad sa prúdením vzduchu prirodzene osuší. Je tak jednoducho zaistené maximálne usušenie a zároveň účinné zníženie výdavkov za energiu.

2.

EXCELENTNÉ VÝSLEDKY UMÝVANIA

Satelitné sprchovacie rameno a systém piatich sprchovacích úrovní sú zárukou vynikajúcich výsledkov. Na rozdiel od tradičných sprchovacích ramien sa satelitné rameno pohybuje rôznymi smermi, aby voda prenikla aj medzi tesne naskladaný riad a dôkladne ho umyla.

3.

VÄČŠÍ PRIESTOR XXL

Modely umývačiek AEG Mastery ponúkajú v porovnaní s umývačkami s rovnakou výškou viac priestoru. Umývačka pojme až 9 súprav riadu a taniere s priemerom až 33 cm.

4.

Vyberateľná príborová zásuvka

Vyberateľná zásuvka na príbory (ale aj napr. šálky na espresso či dlhé kuchynské náčinie) je umiestnená v hornej časti umývacieho priestoru a nahrádza príborový košík v dolnom koši na riad. Spodná časť je tak voľná a vy do nej môžete naskladať ešte viac riadu. Zásuvku môžete preniesť k príborníku a jednoducho si do neho príbory vyskladať. Keď zásuvku na príbory vyberiete z umývačky, môžete na jej miesto vložiť plech na pečenie, ktorý už tak nemusíte umývať ručne.

5.

ÚSPORNÝ MOTOR

Invertorový motor s predĺženou zárukou 10 rokov zaručuje tichú a úspornú prevádzku umývačky.

6.

NAJLEPŠIA STAROSTLIVOSŤ O KREHKÉ SKLO

Dajte zbohom ručnému umývaniu krehkých pohárov. Naše šikovné príchytky SoftGrip udržujú chúlostivé poháre so stopkou jemne, ale pevne na svojom mieste počas celého umývacieho cyklu. Mäkké hroty SoftSpikes® zase zaisťujú stabilnú polohu pohárov

7.

HOTOVO ZA POLOVIČNÝ ČAS

Funkcia TimeManager vám umožní inteligentne prispôsobiť program svojim požiadavkám. Umývací cyklus môžete skrátiť dokonca až o 50 %, a to pri porovnateľnej účinnosti umývania.

8.

PROGRAM AutoFlex PRISPÔSOBÍ NASTAVENIE ÚROVNI ZNEČISTENIA RIADU

Program AutoFlex využíva senzory, pomocou ktorých zisťuje stupeň znečistenia riadu. Na základe vyhodnotených výsledkov potom zvolí najlepší cyklus, aby sa všetko umylo dôkladne a efektívne. Výsledkom je vysoký výkon a úsporné umývanie s minimálnou spotrebou energie, vody a času.

9.

PRORAM FLEXIWASH PRE ROZMANITÚ NÁPLŇ

Vďaka tomuto programu, ktorý využíva rôzne nastavenia pre horný a spodný kôš, môžete umývať poháre šetrne a hrnce intenzívne – všetko dohromady v jednom cykle.

10.

FLEXIBILNÝ HORNÝ KÔŠ

Horný kôš je nastaviteľný na dve úrovne výšky, a to aj pri plnej záťaži. Nemusíte teda už naskladaný riad znovu vyberať a ľahko vložíte aj veľké hrnce, taniere alebo vysoké poháre

AEG Mastery FEE62400PM

Funkcia AirDry

AEG Mastery FEE62400PM

Satelitné sprchovacie rameno ProClean

AEG Mastery FEE62400PM

softSpikes

AEG Mastery FEE62400PM

Načasovanie je na vás

 

Vďaka funkcii odloženého štartu môžete podľa potreby nastaviť presný čas umytia vášho riadu. V požadovanú dobu vás tak bude čakať vždy dokonale čistý riad.

Bezpečie vášho riadu zaručené

 

Umývačka AEG Mastery FEE62400PM oplýva mäkkými hrotmi pre bezpečie krehkého skla. Hroty sú vyrobené z mäkkej gumy, ktoré dokonale zafixujú krehké kúsky vášho riadu a poskytnú im tak dokonalú ochranu.

AEG Mastery FEE62400PM
AEG Mastery FEE62400PM

Funkcia AirDry

 

Niekoľko minút po skončení umývacieho cyklu sa dvierka umývačky AEG Mastery FEE62400PM pootvoria o 10 cm, a tým dochádza k prirodzenému prúdeniu vzduchu, ktoré prirodzene suší riad a šetrí energiu.

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,8 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,6 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o radu. Chtěl bych si tuto myčku koupit, ale nevím, zda je dřevěná deska součástí balení. Je?

Dobrý den, mám zájem o tento výrobek. Vestavěná myčka s panelem vpředu 45 cm, AEG. Panel cca 13 cm, dřevěná deska 58 cm. Odpovídá to? Kde je servis? Kdy by byla dodána? Děkuji Eva Vaňková, Ml. Boleslav, Boháčkova ul. 1098/17

Diskusia a poradňa k AEG Mastery FEE62400PM
Príslušenstvo pre AEG Mastery FEE62400PM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Mastery FEE62400PM.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií