Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AQ M4D + AQ Tango 85

Zobraziť katalóg
AQ M4D + AQ Tango 85
Set - zvýhodnený set zosilňovača AQ M4D a paru reproduktorov AQ Tango 85
Kód:  AQU013d Produktové číslo:  8595122731076 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AQ M4D + AQ Tango 85

Hledáte solídne ozvučenie za prijateľnú cenu? Tak tu je. AQ prichádza so zostavou kvalitných reproduktorov a špičkového zosilňovača. Vďaka svojej odolnosti a použitiu trvanlivých materiálov sa hodí ako do domácnosti, tak do verejných priestorov, ako sú školy, kluby, reštaurácie, bary a konferenčné miestnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Zostava zosilňovača a reproduktorov
  • Skvelý výkon
  • 4 vstupy RCA (cinch)
  • Minimalistický dizajn (2 multifunkčné ovládacie prvky)
  • Akrylový panel s presvieteným displejom
  • Pasívne chladenie (veľmi tichá prevádzka)
  • Diaľkové ovládanie

Kvalitné Reproduktory AQ Tango 85

Reprosústava disponuje skvelým pomerom ceny a výkonu. Rozdelenie reprodukcie zvuku do 3 pásiem prinesie presný prednes v každom z nich. Započúvajte sa do čistých výšok a nechajte sa unášať basovým rytmom. Či už len počúvate hudbu alebo pozeráte na video, vždy vás reproduktory unesú čistotou zvuku. Rovnako tak sa hodí pre prejav prednášajúceho s mikrofónom. Reprosústava Tango 85 využíva 8" basový reproduktor LYECO s tuhou hliníkovou membránou a doplnený 2" výškovým reproduktorom. Nájdete tu aj 4" stredový reproduktor. Zvukový prejav je veľmi univerzálny a určite poteší priaznivcov všetkých hudobných žánrov. 

Doplnené o zosilňovač AQ M4D

Pokiaľ si najviac ceníte spoľahlivosť a funkčnosť, potom zosilňovač AQ je pre vás správnou voľbou. Celkový výkon 2 × 50 wattov a elegantný minimalistický dizajn z neho robia favorita v tejto cenovej triede. Reproduktory je možné pripojiť cez klasické štyri RCA (cinch) vstupy nachádzajúce sa na zadnej strane. Pasívne chladenie prostredníctvom hliníkového dna znamená absolútne tichú prevádzku. Redukcia ovládacieho panela na dva multifunkčné prvky, umiestnené na prednej strane zosilňovača, prinášajú príjemné zjednodušenie bez toho, aby užívateľ bol ochudobnený o možnosť prispôsobiť si zvuk zosilňovača podľa svojho želania. Napájanie potom zaisťuje mohutný toroidný transformátor s výkonom až 120 W. 

Doplňujúce informácie:

Rozmery zosilňovača: (š × v × h)
190 × 80 × 280 mm

Rozmery repro: (š × v × h):
254 mm × 420 mm × 260 mm

Hmotnosť:
8,2 kg

Objem:
17,5 l

 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato sestava vhodná pro gramofon Lenco L-400?

Dobrý den Napište mi prosím nejlépe i s odkazem jaké kabely si mám objednat k bedničkam , zesilovači a z toho do 3,5 jack notebook.po odpovědi objednavám.Díky moc přeji pěkný den.

Dobrý den Napište mi prosím nejlépe i s odkazem jaké kabely si mám objednat k bedničkam , zesilovači a z toho do 3,5 jack notebook.po odpovědi objednavám.Díky moc přeji pěkný den.

Dobrý den, dneska jsme si vyzvednul tuto sestavu a překvapilo mě, že kabely k připojení reproduktorů k zesilovači nebyly součástí balení. Je to chyba nebo to tak má být? Pokud ano, prosím o informaci, které kabely pořídit pro zapojení. Díky.

Diskusia a poradňa k AQ M4D + AQ Tango 85
Príslušenstvo pre AQ M4D + AQ Tango 85 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ M4D + AQ Tango 85. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ M4D + AQ Tango 85. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ M4D + AQ Tango 85. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQ M4D + AQ Tango 85.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií