Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ATEN USB 2.0 HUB 4-portový bez napájania magnetický – čierny

Zobraziť katalóg
ATEN USB 2.0 HUB 4-portový bez napájania magnetický – čierny
USB hub – veľmi kvalitný 4-portový USB 2.0 hub malých rozmerov s magnetickou spodnou časťou, čo umožňuje pripevnenie na kovové telo počítača
Kód:  BFR9XX769 Produktové číslo:  UH-284 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ATEN USB 2.0 HUB 4-portový bez napájania magnetický – čierny Predaj skončil

ATEN USB 2.0 HUB 4-portový bez napájania magnetický – čierny

Potrebujete rozšíriť portovú výbavu stolného počítača alebo notebooku o ďalšie USB porty? USB ATEN Hub pridá možnosť pripojenia ďalších 4 USB zariadení. Ide o kompaktný a spoľahlivý hub, ktorý môžete vďaka magnetickej spodnej strane pripevniť na kovové časti počítača. Porty USB 2.0 typu A majú prenosovú rýchlosť 480 MBps. Ľahko prístupný port umiestnený na kratšej strane USB ATEN Hubu je zvlášť vhodný na pripojenie flash disku. Všetky porty sú chránené proti prúdovému preťaženiu. USB ATEN Hub je plug and play zariadenie ihneď po pripojení pripravené na prevádzku. Môže byť voliteľne napájaný tiež 5 V 2,6 A adaptérom (nie je súčasťou balenia).

Kľúčové vlastnosti USB ATEN Hub

  • USB ATEN Hub pridá k vášmu počítaču ďalšie 4 porty
  • Kompaktné zariadenie magneticky pripevniteľné na kovové časti počítača
  • Podporuje prenosovú rýchlosť až 480 MBps
  • Ochrana proti prúdovému nárazu
  • Plug and play produkt ihneď pripravený na prevádzku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATEN USB 2.0 HUB 4-portový bez napájania magnetický – čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATEN USB 2.0 HUB 4-portový bez napájení magnetický - černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ATEN USB 2.0 HUB mit 4 Anschlüssen, magnetisch, ohne Stromversorgung - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ATEN USB 2.0 HUB mit 4 Anschlüssen, magnetisch, ohne Stromversorgung - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ATEN USB 2.0 HUB 4-port mágneses-fekete tápellátás nélkül.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií