Balančná hra zvierat loď

Zobraziť katalóg
Balančná hra zvierat loď
Motorická hračka – obsah balenia: loď, zvieratá, kocka, podporuje koordináciu ruky oči, pestré farebné vyhotovenie, materiál: drevo
Kód:  HRAnk005371 Produktové číslo:  6937000676994

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Balančná hra zvierat loď Predaj skončil

Balančná hra zvierat loď

Pro procvičení jemné motoriky by děti mohly využít motorickou balanční hračku loď se zvířátky. Hru si může dítě zahrát samo při nacvičování rovnováhy přidáváním zvířátek na loď. V principu je hra určena pro více hráčů, kde hráči hází kostkou a podle barvy, která padla, zvolí zvíře, které má na sobě stejnou barvu. Zvíře poté umístí na loďku tak, aby loďka udržela balanc. Pokud spadne hra končí a můžete začít znovu. Děti zajisté ocení pestré barevné provedení motorické balanční hračky loď se zvířátky. Mohou ji hrát děti již od 1 roku. 

Klíčové vlastnosti motorické balanční hry loď se zvířátky

  • Motorická balanční hra loď se zvířátky pomůže dětem s koordinací oči a rukou
  • Hračka je určena pro více hráčů
  • Děti ocení pestré barevné provedení
  • Motorická balanční hra loď se zvířátky je vhodná pro děti od 1 roku

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Balanční hra loď se zvířaty. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plan Toys - Balancierspiel - Tiere auf Arche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plan Toys - Balancierspiel - Tiere auf Arche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Állatkás egyensúly játék - Hajó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií