Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Batérie, akumulátory a gripy pre fotoaparáty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Batérie a akumulátory sú zdrojom energie, vďaka ktorému je možné používať fotoaparáty, externé blesky a ďalšie zariadenia. Vyberať môžete z klasických tužkových batérií, prípadne originálnych či neoriginálnych akumulátorov, ktoré sú určené pre presný model fotoaparátu. Nabíjačky slúžia na dobitie akumulátora či batérie, ide o základné príslušenstvo každého fotografa.

Pokračovať

Nabíjačky pre fotoaparáty

Základné a veľmi dôležité príslušenstvo každého fotografa. Na výber sú nabíjačky originálne a alternatívne, teda neoriginálne.

  • Neoriginálne nabíjačky sú spravidla oveľa lacnejšie, nemusia však zaručovať plnú kompatibilitu s vašou batériou a môžu ju pri nabíjaní poškodiť.
  • Originálne nabíjačky sú určené pre presný typ akumulátora/batérie fotoaparátu, sú drahšie ako neoriginálne nabíjačky a zaručujú presné nabitie batérie.

Tužkové AA batérie

Lacným riešením sú jednorazové alkalické batérie. Nabíjacie batérie sú síce lacnejšie, avšak umožňujú opätovné nabíjanie, a teda ich možno použiť viackrát. Tieto batérie sa využívajú najmä v kompaktných digitálnych fotoaparátoch, externých bleskoch, ale aj v množstve ďalších elektrických zariadení.

  • Kapacita nabíjacích batérií sa pohybuje spravidla v rozmedzí od 1 600 mAh – 2 400 mAh a viac.
  • Väčšia kapacita znamená dlhšiu výdrž, avšak dlhší čas nabíjania a vyššiu cenu.

Batérie a akumulátory pre digitálne fotoaparáty

Sú hlavným zdrojom energie každého fotoaparátu. Vyberať môžete z originálnych akumulátorov, ktoré sú rozdelené podľa modelu a značky fotoaparátu, alebo neoriginálnych, tzv. alternatívnych. Tieto neoriginálne akumulátory sú spravidla lacnejšie, nezaručujú však 100 % kompatibilitu. Môžu však ponúkať väčšiu kapacitu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
524 položiek

Batérie, akumulátory a gripy pre fotoaparáty

Batérie, akumulátory a gripy pre fotoaparáty

Batérie a akumulátory zaisťujú energiu pre digitálne fotoaparáty. Batérie sa na rozdiel od akumulátorov nedajú dobíjať. Akumulátory sa najčastejšie delia na AA dobíjacie akumulátory a akumulátory špeciálne. Tie bývajú súčasťou obstarávaného fotoaparátu a dobíjajú sa pomocou priloženej nabíjačky.

Dobíjacie AA akumulátory sa rovnako ako nabíjačka kupujú zvlášť. Životnosť akumulátorov závisí na spôsobe zaobchádzania. Skracujú ju extrémne teploty a prebíjanie.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné batérie, akumulátory a gripy pre fotoaparáty Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie batérie, akumulátory a gripy pre fotoaparáty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie batérie, akumulátory a gripy pre fotoaparáty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii batérie, akumulátory a gripy pre fotoaparáty recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií