Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ děti Aplikace

AHAVA Naturally Silky Hands Set

Zobraziť katalóg
AHAVA Naturally Silky Hands Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Naturally Silky Hands obsahuje 1ks Minerálny krém na ruky Spring Blossom 40ml, 1ks Minerálny krém na ruky Sea Kissed 40ml a Minerálny krém na ruky Cactus & Pink Pepper 40ml s minerálmi z Mŕtveho mora pre dokonale jemnú a hydratovanú pokožku.
Kód:  VBAL580 Produktové číslo:  697045014170 Stránky výrobcu

AHAVA Naturally Silky Hands Set

Kúpte si perfektnú darčekovú sadu pre starostlivosť o pokožku vašich rúk. S kozmetikou Ahava bude vaša pleť len žiariť krásou a zdravím. V balení nájdete tri skvele hydratačné krémy na ruky, ktoré sa postarajú o výživu akejkoľvek pokožky. Objavte v sebe svoje nové ja s jedinečnou starostlivosťou unikátnej prírodnej kozmetiky Ahava!

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Ahava Naturally Silky Hands

  • Produkty od značky Ahava sa perfektne starajú o vašu pokožku
  • Minerálny krém na ruky Cactus & Pepper hydratuje a zvláčňuje pokožku rúk
  • Minerálny krém na ruky Sea Kissed obsahuje glycerín, ktorý prispieva k regenerácii a výžive pokožky
  • Minerálny krém na ruky Spring Blossom je hypoalergénny, vhodný pre citlivú pleť

Krém na ruky Ahava Cactus & Pink Pepper

Doprajte svojim rukám kvalitnú starostlivosť, ktorú im zaistíte krémom na ruky Mineral Hand Cream Flavors Cactus & Pepper značky Ahava. Tento krém s bahnom z Mŕtveho mora predstavuje ideálne ošetrenie pre všetky typy pleti. Vďaka obsahu prírodného bahna, patentovanej zložke Osmoter a dvadsaťjeden minerálom budú vaše ruky maximálne hydratované, vyživené a ochránené pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Tento krém na ruky Ahava si zaiste obľúbite nielen vďaka jeho zloženiu, ale tiež vďaka romantickej vôni ruží a sladkého púštneho kvetu.

Hlavné zložky:
Patentovaná zložka Osmoter plná minerálov z Mŕtveho mora dodá pokožke maximálnu hydratáciu.

Aplikácia:
Naneste dostatočné množstvo na čistú pokožku rúk niekoľkokrát za deň.

Zloženie:
Aqua (mineral spring water), etylhexyl palmitate, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, glycerín, ceteareth-30, sodium cetearyl sulfate, propanediol (corn derived glycol), hamamelis virginiana (witch hazel) water, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, maris aqua (dead sea water), dimethicone, parfum (fragrance), alantoín, butylphenyl methylpropional, limonene, hydroxycitronellal



Krém na ruky Ahava Sea Kissed

Minerálny krém na ruky Ahava má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Krém obsahuje vysoký obsah minerálov z Mŕtveho mora. Prípravok účinne zvláčňuje hrubú a suchú pokožku, hydratuje a vyživuje vaše ruky. Zaujme príjemnou vôňou po sviežom morskom vánku v kombinácii s kvetinovými tónmi. Krém je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pleť a detskú pokožku od 3 rokov.

Aplikácia:
Naneste dostatočné množstvo na čistú pokožku rúk niekoľkokrát za deň.

Zloženie:
Aqua (mineral spring water), etylhexyl palmitate, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, glycerín, ceteareth-30, sodium cetearyl sulfate, propanediol (corn derived glycol), hamamelis virginiana (witch hazel) water, phenoxyethanol, maris aqua (dead sea water) , dimethicone, alantoín, ethylhexylglycerin, parfum (fragrance), benzyl salicylate, linalool, limonene, alpha Isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, citronellol




Krém na ruky Ahava Spring Blossom

Hĺbkovo hydratačný krém na ruky AHAVA Dead Sea Water Mineral Hand Cream Spring Blossom s jarnou vôňou fialového kvetu má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Krém na ruky Ahava vďaka 21 minerálom z Mŕtveho mora vašu pokožku ochráni pred nepríjemným vysušovaním. Súčasťou krému je tiež patentovaná zložka Osmoter obsahujúca ako minerály z Mŕtveho mora, tak vilínový extrakt, alantoín, glycerín a iné prírodné zložky, ktoré pokožku rúk zjemňujú, regenerujú a upokojujú. Krém na ruky Ahava navyše prispieva k dlhotrvajúcej hydratácii pokožky a chráni ju pred škodlivými vplyvmi okolitého prostredia. Krém je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pleť a detskú pokožku od 3 rokov.

Použitie:
Aplikujte kedykoľvek počas dňa na suché a čisté ruky. Masírujte až do úplného vstrebania krému.

Zloženie:
Aqua (mineral spring water), etylhexyl palmitate, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, glycerín, ceteareth-30, propanediol (corn derived glycol), hamamelis virginiana (witch hazel) water, phenoxyethanol, maris aqua (dead sea water), dimethicone, sodium cetearyl sulfate, parfum (fragrance), alantoín, ethylhexylglycerin, sodium citrate, citric acid, butylphenyl methylpropional, hydoxycitronellal.




Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA Naturally Silky Hands Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Naturally Silky Hands Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA Naturally Silky Hands Set.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií