Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DOVE Nourishing Beauty Gift Sada VI.

Zobraziť katalóg
DOVE Nourishing Beauty Gift Sada VI.
4,0 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: DOVE šampón Intensive Repair 250ml, DOVE kondicionér Intensive Repair 200ml, Kozmetická taška
Kód:  VBAL7752 Produktové číslo:  8710522580370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Nourishing Beauty Gift Sada VI. Predaj skončil

DOVE Nourishing Beauty Gift Sada VI.

V dámskej kozmetickej darčekovej súprave nájdete kvalitné prípravky vlasovej kozmetiky značky DOVE, ktoré potešia každú ženu. Šampón a kondicionér DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair pre poškodené vlasy sú výrobky s intenzívnymi regeneračnými schopnosťami. Šampón vlasy jemne, ale dôkladne, umyje a zároveň hĺbkovo vyživí. Po ich umytí použijete oplachový kondicionér, ktorý nielen uľahčí rozčesávanie a úpravu vlasov, ale aj opraví ich poškodenie. Súčasťou darčekovej sady DOVE Nourishing Beauty Gift Set je elegantná kozmetická taška. Výrobky sa skvele dopĺňajú nielen veľmi príjemnou nevtieravou vôňou, ale aj svojimi účinkami.

Kľúčové vlastnosti dámskej kozmetickej súpravy DOVE Nourishing Beauty Gift Set VI.

  • Darčeková kozmetická súprava pre ženy s kvalitnou vlasovou kozmetikou DOVE
  • Set obsahuje regeneračný šampón a kondicionér pre poškodené vlasy
  • Prípravky sa vzájomne dopĺňajú svojou vôňou i účinkami
  • Súčasťou je aj elegantná kozmetická taška na zips
  • Šampón DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair umyje a zregeneruje poškodené vlasy
  • Kondicionér DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair opraví poškodenie vlasových vlákien
  • Vlasová regeneračná kozmetika s príjemnou nevtieravou vôňou a vyživujúcimi účinkami
  • Darčekovú súpravu DOVE Nourishing Beauty Gift Set ocení každá žena

Šampón DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair zregeneruje vaše vlasy

Efektívne čistí pokožku hlavy, dôkladne umýva vlasy a navracia im prirodzenú krásu. Vďaka zloženiu obohatenému o Nutri-Keratin Repair Actives šampón poškodené vlasy hĺbkovo vyživuje. Vlasy posilní, ochráni proti lámavosti a pomáha predchádzať ďalšiemu poškodzovaniu. Je vhodný na každodenné použitie. Pri pravidelnom používaní šampónu DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair budú vaše vlasy silné, hladké a krásne lesklé.

Typ vlasov:
Vhodný pre všetky typy vlasov, najmä poškodené.

Spôsob použitia:
Naneste primerané množstvo šampónu na mokré vlasy. Napeňte a dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Glycol distearate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Acrylates/beheneth-25 methacrylate copolymer, Amodimethicone, Cetrimonium chloride, Citric acid, Cocamide MEA, Dimethicone, Dimethiconol, Dimethyl palmitamine, Disodium EDTA, Gluconolactone, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Laureth-23, Laureth-4, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Mica, Parfum, PEG-4, PEG-45M, Poloxamer 407, PPG-12, Silica, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sodium lauryl sulfate, Sodium sulfate, Styrene/acrylates copolymer, TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Trehalose, Trideceth-12, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 77891

Kondicionér DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair vlasy vyživí

Oplachový kondicionér DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair zaistí vašim vlasom ľahké rozčesávanie a potrebnú výživu, bez ktorej sa nezaobídu. Dokáže uzavrieť povrch jednotlivých vlasových vlákien a tie sa potom stávajú odolnejšími. Vlasy zregeneruje, uľahčí rozčesávanie a ich následnú úpravu. Opraví mechanické aj chemické poškodenia a pri pravidelnom používaní budú vaše vlasy zdravé, silné a lesklé.

Typ vlasov:
Vhodný pre všetky typy vlasov, najmä poškodené.

Spôsob použitia:
Aplikujte na mokré, šampónom umyté vlasy. Nechajte chvíľu pôsobiť a potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl dimethylamine, Amodimethicone, Behentrimonium chloride, Cetrimonium chloride, Dipropylene glycol, Disodium EDTA, DMDM hydantoin, Gluconolactone, Glycerin, Lactic acid, Parfum, PEG-7 propylheptyl ether, Phenoxyethanol, Sodium chloride, Sodium sulfate, Trehalose, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool

Obsah súpravy:
1 × DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair Šampón 250 ml
1 × DOVE Nutritive Solutions Intensive Repair Kondicionér 200 ml


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Nourishing Beauty Gift Sada VI. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Nourishing Beauty Gift Set VI.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Nourishing Beauty Gift Set VI..
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií