Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

ERBARIO TOSCANO Oliva

Zobraziť katalóg
ERBARIO TOSCANO Oliva
4,0 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Sprchový gél 125ml + krém na ruky 100ml
Kód:  KSDS1053 Produktové číslo:  8027291334883

ERBARIO TOSCANO Oliva

Nechajte sa rozmaznať rastlinnou starostlivosťou značky ERBARIO TOSCANO! Darčeková súprava Oliva obsahuje sprchový gél a krém na ruky. Hydratačný gél zamedzuje vysušovaniu pokožky a zanecháva ju neodolateľne hebkú. Obsahuje panenský olivový olej, ktorý dokonale zvláčňuje kožu. Extrakt z listov olivovníka vám poskytne dokonalú starostlivosť. Do krému bol pridaný výťažok z olivového stromu. Zaisťuje tým prevenciu proti začervenanej a popraskanej koži. Jemný mikrofilm chráni pokožku pred škodlivými vplyvmi prostredia. S darčekovou súpravou ERBARIO TOSCANO Oliva sa budete cítiť skvele a energicky celý deň.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy ERBARIO TOSCANO Oliva

  • Súprava so sprchovým gélom a krémom na ruky
  • Zabalené v originálnej krabičke
  • Obsahuje pravý olivový olej
  • Výťažky z olivovníka a jeho listov zvláčňujú a chránia kožu
  • Príjemná vôňa je energizujúca
  • Darčeková súprava ERBARIO TOSCANO Oliva je vyrobená z kvalitných prírodných ingrediencií

Zloženie:
Sprchový gél - Aqua, ammonium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, olea europaea (olive) fruit oil, olea europaea (olive) fruit extract, sodium olivamphoacetate, phenoxyethanol, sodium benzoate, parfum [fragrance], potassium sorbate, lactic acid, glycerin, ci 75810 (chlorophyllin-copper complex), citronellol, benzyl salicylate, coumarin, amyl cinnamal, limonene, alpha-isomethyl ionone.

Krém na ruky - Aqua, glycerin, octyldodecanol, cetyl alcohol, isopropyl myristate, glyceryl stearate, cera alba (beeswax), biosaccharide gum-4, olea europaea (olive) fruit oil*, olea europaea (olive) leaf extract, potassium olivoyl pca, parfum (fragrance), dimethicone, sodium dehydroacetate, cyclopentasiloxane, peg-75 stearate, bha, bht, ceteth-20, steareth-20, cyclohexasiloxane, ethylhexylglycerin, propylene glycol, polyacrylamide, c13-14 isoparaffin, laureth-7, phenoxyethanol, citronellol, coumarin, benzyl salicylate, amyl cinnamal, limonene, cinnamyl alcohol, linalool, alpha-isomethyl ionone, hydroxycitronellal, geraniol, eugenol, isoeugenol.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERBARIO TOSCANO Oliva Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERBARIO TOSCANO Dárkový set Oliva.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií