Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

REVLON Interactives Color Sublime Blonde Shampoo 250 ml

Zobraziť katalóg
REVLON Interactives Color Sublime Blonde Shampoo 250 ml
3,5 2 hodnotení
Šampón pre melírované a zosvetlené vlasy, zvýrazní intenzitu a lesk
Kód:  KSVL2094
REVLON Interactives Color Sublime Blonde Shampoo 250 ml Predaj skončil

REVLON Interactives Color Sublime Blonde Shampoo 250 ml

Šampón REVLON Interactives Color Sublime Blonde Shampoo je kozmetický prípravok, ktorý vlasy perfektne čistí, hydratuje a udržuje pigment vo vlasových vláknach, čím bráni predčasnej strate farby melírovaných a zosvetlených blond vlasov. Šampón je určený pre časté používanie, maximálne rešpektuje ochrannú vrstvu vlasovej pokožky a vlasov. Šetrné zloženie zabezpečí vašim vlasom spoľahlivú ochranu a šetrnú starostlivosť.

Systém Hydra Capture hydratuje vlasy zvnútra a posilňuje ich štruktúru. Udržuje jednotný odtieň farby od korienkov až ku končekom. Ryžový proteín, bohatý na aminokyseliny, napráva poškodenia kortexu, ktoré vzniká v dôsledku pôsobenia agresívnych vonkajších vplyvov. Kombinácia slnečných filtrov prináša vlasom maximálnu ochranu pred pôsobením UVA lúčov. Tento jedinečný šampón zanecháva vlasy perfektne čisté, ošetrené, hebké a prirodzene lesklé, so žiarivou farbou. Rozmaznávajte svoje vlasy kvalitným prípravkom, aby boli zdravé a krásne!

Aktívne látky:

  • Systém Hydra Capture hydratuje vlasy zvnútra a posilňuje ich štruktúru, pričom udržiava jednotný odtieň farby od korienkov až ku končekom.
  • Ryžový proteín napráva poškodenia kortexu, ktoré vzniká v dôsledku pôsobenia agresívnych vonkajších vplyvov.
  • Slnečné filtre prináša vlasom maximálnu ochranu pred pôsobením UVA lúčov.


Typ vlasov:
Pre všetky typy farbených vlasov, najmä pre blond vlasy zosvetlené o viac než tri odtiene, odfarbené vlasy, melírované, biele a sivé vlasy.

Použitie:
Naneste na mokré vlasy a napeňte. Dôkladne opláchnite!

Objem:
250 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Interactives Color Sublime Blonde Shampoo 250 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií