Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ZIAJA Darčeková sada Lemon cake

Zobraziť katalóg
ZIAJA Darčeková sada Lemon cake
4,9 15 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: umývacie želé 260ml, penové mydlo na ruky a telo 250ml a krém na ruky 50ml - 1,66 €/100 ml
Kód:  KSDS1226 Produktové číslo:  5901887050094 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZIAJA Darčeková sada Lemon cake

Kozmetická sada Ziaja Lemon Cake urobí z umývania rúk a kúpeľa lahodný zážitok. Jemné penové mydlo na umývanie rúk a tela jemne, ale účinne čistí pokožku a zanecháva ju príjemne prevoňanú. Sprchovacie želé ponúka okrem umytia aj zaujímavý zážitok zo zaujímavej textúry. A krém na ruky dopraje vašim rukám poriadnu dávku hydratácie a zahalí vás do lahodnej sviežej vône citrusov a vanilky.

Prednosti kozmetickej sady Ziaja Lemon Cake

  • Kozmetická sada Ziaja Lemon Cake urobí zo starostlivosti o telo gurmánsky zážitok
  • Penové mydlo je vhodné na umývanie rúk a tela
  • Sprchovacie želé prináša zaujímavý zážitok s netradičnou textúrou
  • Užívajte si lahodnú vôňu sady Ziaja Lemon Cake celý deň s krémom na ruky

Zloženie:
Penové mydlo:
Aqua (Water), Cocamidopropyl, Beraine, Decyl Gloside, Disodium Laureht Sulfosuccinate, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.

Sprchovacie želé:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragance), PEG-120 Methyl Clucose Dioleate, Sodium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Citral, Citric Acid, Cl 47005 (D&C Yeloww No. 10), CI 15985 (FD&C Yellow No. 6).

Krém na ruky:
Aqua (Water, Cerearyl Alcohol, Glycerin, Canola Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureht-7, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance) Citral, CI 47005 (D&C Yellow No. 10).

Zloženie

UMÝVACIE ŽELÉ: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Citral, Citric Acid, CI 47005 (D & C Yellow No. 10), CI 15985 (FD&C Yellow No. 6). PENOVÉ MYDLO NA RUKY A TELO: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Laurethsulfosukcinát disodný, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid. KRÉM NA RUKY: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerín, Canola Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Parfum (Fragrance), Citral, CI 47005 (D & C Yellow No. 10).

Parametre a špecifikácia

Objem
560 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Pena do kúpeľa, Sprchová pena Hotovo!

Objem

Objem
560 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Pena do kúpeľa, Sprchová pena Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZIAJA Darčeková sada Lemon cake Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Dárková sada Lemon cake Set 560 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZIAJA Lemon cake Ajándékcsomag.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií