Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
alzaplus segmenty sda v2

BEURER IPL9000+

Zobraziť katalóg
BEURER IPL9000+
5 1 hodnotení
IPL epilátor SalonPro System s dlhodobým účinkom, 6 úrovní intenzity, obsahuje kazetu so 100.000 svetelnými impulzmi, na tvár, ruky, nohy, podpazušie a línie bikín
Kód:  BEU110a2 Produktové číslo:  BEU-IPL9000+

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEURER IPL9000+

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
SalonPro Systém

Jemná depilácia

Depilátor BEURER IPL9000 + SalonPro System je prístroj na skrášlenie vášho tela formou šetrnej depilácie chĺpkov. Prístroj funguje na báze laserového lúča a dokáže chĺpky odstrániť dlhodobo a bez bolestivého ťahania.

Tento systém depilácie je známy a osvedčený, celosvetové klinické používanie po dobu viac ako 15 rokov ukázalo, že je bezpečným a účinným prostriedkom na odstránenie chĺpkov s dlhodobým efektom.


Príjemné použitie

Najrýchlejšia aplikácia zvládne ošetriť celé telo už za 26 minút. Prístroj má 6 úrovní intenzity. Overená technológia vám garantuje maximálnu bezpečnosť a veľmi jednoduché použitie.

Chĺpky budú odstránené rýchlo, dôkladne a dlhodobo. Doprajte si pohodlné odstraňovanie chĺpkov bez bolesti a v pohodlí vášho domova.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Náhradní žárovka

Dokonalá depilácia každej časti tela

Odstraňovanie ochlpenia pomocou tohto depilátora je bezpečné, rýchle a bezbolestné. Môžete s ním ošetrovať ruky, nohy, tvár, podpazušie aj líniu bikín. Svetelná technológia State-of-the-art je používaná aj dermatológmi na profesionálnu depiláciu, je testovaná a schválená. Prístroj deaktivuje chĺpok hlboko pod kožou a ochlpenie sa tak po troch až štyroch procedúrach zníži približne o 50%. Prístroj disponuje snímačom typov pleti a automaticky detekuje všetky vhodné typy pleti. Pre tento prístroj nie je vhodný tmavší typ pleti alebo veľmi svetlé až biele chĺpky.


Parametre a špecifikácie:

Technológia:
Svetelná State-of-the-art

Snímač typu pleti:
Áno

Obsah kazety so svetelnými impulzmi:
100.000

Úrovne intenzity:
6

Najrýchlejšie aplikácie:
26 minút na ošetrenie celého tela

Plocha:
7 cm2

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ja by som si chcela objednať prístroj beurer ipl 9000+ , a chcela by som sa spýtať či by sa dalo poslať a potvrdenie, doklad o zaškolení, že viem používať prístroj?

Diskusia a poradňa k BEURER IPL9000+
Príslušenstvo pre BEURER IPL9000+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer IPL9000+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER IPL9000 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER IPL9000 +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEURER IPL9000 +.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií