Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Bladerunner PHOENIX FLASH

Zobraziť katalóg
Bladerunner PHOENIX FLASH
Kolieskové korčule – vhodné pre začiatočníkov; určené pre deti, priemer koliesok: 72 mm, tvrdosť koliesok: 80A, typ ložiska ABEC 3, zapínanie šnúrkami, sezóna 2020/2021
Kód:  SPTroll149nad Produktové číslo:  SPTroll149nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bladerunner PHOENIX FLASH Predaj skončil

Bladerunner PHOENIX FLASH

Inline korčule Bladerunner PHOENIX FLASH vám budú vždy skvelou oporou, či už ste profesionál alebo jazdíte len občas. Majú priemer koliesok 72 mm. Kolieska s týmto priemerom sa hodia aj pre začínajúcich korčuliarov. Prinášajú totiž jednoduchšie ovládanie jazdy. Škrupina korčule je z kvalitného odolného materiálu, vďaka tomu dosahuje vysokú odolnosť a bezpečnosť. Kolieskové korčule majú v stredoch koliesok umiestnené certifikované ložiská ABEC 3. Nadizajnované sú hlavne pre dieťa. Mondopoint, teda vnútorná časť korčule, predstavuje u inline korčúľ Bladerunner presne 230 mm. Pokiaľ budete potrebovať, je možné topánku jednoducho roztiahnuť. Materiálom konštrukcie topánky je potom Supportive liner. V tomto prípade sa môžete spoľahnúť na štyri kolieska. Tie disponujú tvrdosťou 80A.

Dôležité prednosti inline korčúľ Bladerunner PHOENIX FLASH

  • Inline korčule Bladerunner PHOENIX FLASH sú osadené kolieskami s tvrdosťou 80A
  • Mondopoint nadobúda hodnotu 230 mm
  • Topánku možno roztiahnuť podľa aktuálnej potreby
  • Prevládajúca farba: čierna a zelená
  • Kvalitné certifikované ložiská ABEC 3
  • Priemer koliesok: 72 mm
  • Kolieskové korčule Bladerunner pre dieťa
  • Výkonnosť: začiatočník
  • Ložiská sú kovové

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bladerunner PHOENIX FLASH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bladerunner Phoenix Flash black/green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bladerunner PHOENIX FLASH black/green.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií