BOSCH Čistiaci prášok pre umývačky riadu

Zobraziť katalóg
BOSCH Čistiaci prášok pre umývačky riadu
Prášok do umývačky – účinne odstraňuje zvyšky mastnoty, škrobu a bielkovín, profesionálny štandardný čistiaci prostriedok poskytuje skvelé výsledky, mal by byť používaný každých 4–6 mesiacov pre pravidelnú údržbu, obsah 200g škatuľka, dostatočný na jedno ošetrenie
Kód:  BOPRIS005 Produktové číslo:  311580 Stránky výrobcu
BOSCH Čistiaci prášok pre umývačky riadu Predaj skončil

BOSCH Čistiaci prášok pre umývačky riadu

Kto dokaže vyrobiť najúčinnejší prášok na čistenie umývačky? Predsa značka, ktorá je sama výrobcom umývačiek. Prášok do umývačky Bosch efektívne odstraňuje zvyšky bielkovín, tuky a dokonca aj škrob, ktoré nie je možné odstrániť iným ako týmto spôsobom. Balenie prášku je 200 g, ktoré vystačia na dokonalé prečistenie vašej umývačky. Prášok do umývačky Bosch 311580 zaručí vždy úžasný výsledok. Odporúčané je vykonávať čistenie vašej umývačky každých 4 až 6 mesiacov.

Kľúčové vlastnosti prášku do umývačky Bosch 311580

  • Intenzívne a rýchle čistenie umývačky riadu
  • Odstraňuje zvyšky bielkovín, tuky a dokonca aj škrob
  • Zaručený je úžasný výsledok
  • Odporúčané je vykonávať čistenie každých 4 až 6 mesiacov
  • Obsah balenia je 200 gramov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH Čistiaci prášok pre umývačky riadu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH Čistící prášek pro myčky nádobí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH Reinigungspulver für Geschirrspülmaschinen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH Reinigungspulver für Geschirrspülmaschinen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH tisztítópor mosogatógépekhez.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií