Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch SMI50L15EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMI50L15EU
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, A+, 12 súprav riadu, 5 programov, varioSpeed, Auto in 3 in 1, aqua senzor, predumytie, systém košov vario, XXL umývacie koše, výškovo nastaviteľný horný kôš, EcoSilenceDrive, technika striedavého umývania, samočistiace sitko, odložený štart
Kód:  FAM259u Produktové číslo:  SMI50L15 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMI50L15EU

Ak  hľadáte novú peknú a výkonnú vstavanú umývačku alebo zariaďujete nové bývanie, narazili ste na ten pravý kus! Uľahčite si namáhavú a zdĺhavú prácu pri ručnom umývaní a leštení riadu. Štandardná plne integrovaná umývačka riadu so šírkou necelých 60 cm pojme až 12 sád špinavého riadu. Umývačka disponuje množstvom pokročilých funkcií a súčasne s tým zachováva dekórum a je šetrná ako k životnému prostrediu, tak aj k vášmu rodinnému rozpočtu. Okrem iného aj vďaka tomu sa radí do energetickej triedy A+ s priemernou ročnou spotrebou 290 kWh. Pri jednom cykle umývania spotrebuje  11 litrov vody.

Hlavné prednosti

  • Bezpečnostný prvok AquaStop, ktorý pri poruche automaticky uzavrie prívod vody
  • Počas umývania extrémne zašpineného riadu využijete program "Intensive na 70 °C"
  • Precízne spracované vnútro pojme až 12 sád špinavého riadu
  • Ekologický a tichý EcoSilence Drive motor
  • Elektronický ukazovateľ  zostatkového času v minútach pre lepšiu informovanosť
  • Systém šetrného umývania skla pre vaše najcennejšie chúlostivé kúsky
  • Keď nezostáva čas, VarioSpeed vás podrží - čistý a suchý riadu za polovicu času

Tichá a efektívna prevádzka

Auto 3 in 1 automaticky prispôsobí priebeh umývania práve používanému umývaciemu prostriedku. Na jeho nedostatok vás upozorní elektronický ukazovateľ a dokončenie umývacieho programu signalizuje akustický signál. EcoSilence Drive motor sa vyznačuje špičkovým výkonom, odolnosťou, tichou prevádzkou, a to súčasne so šetrnosťou k životnému prostrediu. Prehľadne a nadčasovo spracovaný ovládací panel s praktickým displejom je integrovaný na vrchnej strane dverí. Nespornou výhodou tejto plne integrovanej umývačky Bosch je  technológia AquaStop. Zoznámte sa s bezpečnostným prvkom, ktorý v prípade, že z umývačky alebo hadice vyteká voda, automaticky uzavrie prívod vody a vytekajúca voda sa zachytí v podlahovej vani.

Sú dôležitejšie veci ako umývať doma riad

Nemusíte sa ponáhľať z práce alebo zo schôdzky, aby ste mali riad umytý. S funkciou oneskoreného štartu si môžete vybrať program, ktorý práve potrebujete a následne čas jeho začiatku. Nech už to bude kedykoľvek počas dňa alebo v noci, táto funkcia vám veľmi ušetrí váš čas.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SMI50L15EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMI50L15EU.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií