Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon LEGRIA HF R76 – Premium kit

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R76 – Premium kit
Digitálna kamera – CMOS 3,28Mpx DIGIC DV4, Full HD, 32× zoom, 3" dotykové LCD, 16GB, SDHC/SDXC, AV out, USB mini-B, micro HDMI, WiFi, NFC, optická stabilizácia + taška, statív Joby, 8 GB SD karta
Kód:  OC801q1a Produktové číslo:  1237C027AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R76 – Premium kit Predaj skončil

Canon LEGRIA HF R76 – Premium kit

Zaznamenávajte svoje dovolenky a jedinečné momenty s Full HD kamerou, ktorá disponuje veľmi jednoduchým ovládaním, špičkovou technológiou, kompaktnými rozmermi a moderným dizajnom. Digitálna kamera Canon LEGRIA HF R76 je vybavená dotykovým displejom s možnosťou zaostrenia dotykom, optickou stabilizáciou obrazu a 57× výkonným (32× optickým) zoomom. Stabilizačná technológia Intelligent IS vyberie najvhodnejší stabilizačný režim na elimináciu rozmazania, takže teraz môžete zaznamenávať realistické videá a udržiavať zábery stabilné aj pri plnom zoome. Vďaka WiFi technológii možno zariadenie aj diaľkovo ovládať z takmer akéhokoľvek inteligentného zariadenia.

Hlavné prednosti

  • Vo výhodnom balení s taškou, statívom Joby a 8 GB SD kartou
  • Až 32× priblíženie opticky, 52× inteligentný zoom a 1140× digitálne
  • Displej LCD s uhlopriečkou 7,5 cm a širokým pozorovacím uhlom
  • Ostrosť a čistota výsledných snímok pomocou inteligentnej IS technológie
  • Bohatá škála farebných odtieňov s dokonalým kontrastom dokumentovanej scény
  • Technológia NFC a WiFi pripojenie zaistí ešte ľahší prenos a zdieľanie zážitkov
  • Veľmi vydarený režim Nemluvňa

Tvorte videá, ktoré znejú rovnako dobre, ako vyzerajú

Videá nie sú len o obraze, ich nenahraditeľnou súčasťou je aj zvuk. Vyberte si jeden z piatich režimov pomocou funkcie "Výber audioscény" a kamera následne optimalizuje nastavenie zvuku tak, aby zodpovedal snímanej scéne. Canon má vstavané konektory pre mikrofón, slúchadlá, HDMI aj konektor AV OUT. Nechýba samozrejme ani konektor USB a slot na SD karty. Natáčať môžete naraz vo formátoch AVCHD a MP4, vďaka WiFi pripojeniu či NFC technológii môžete vaše videá rovno zálohovať a zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach. 

Ideálny rodinný spoločník

Tešiť sa môžete z intuitívneho a používateľsky prívetivého ovládania – prístup k menu kamery a bližšiemu nastaveniu zaisťuje dotykový LCD displej, niekoľko tlačidiel zase zaisťuje zrýchlený prístup k najpoužívanejším funkciám. Skvele tak zvládnete nielen samotné natáčanie, ale aj zaostrenie obrazu jednoduchým dotykom na displej. S pokročilým režimom Nemluvňa zachytíte prvé krôčiky, slová a ďalšie dôležité okamihy až troch svojich potomkov. Následne sa automaticky triedia všetky filmové záznamy do albumov príslušného dieťaťa.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ
Rodinné Hotovo!
Funkcie
Optická stabilizácia obrazu, Detekcia tvárí, Dotykové ovládanie, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Mini HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2,92 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
240 g Hotovo!
Šírka
5,3 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!
Hĺbka
11,6 cm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Taška, Statív Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. V popisu výrobku je psáno že: "Až 32× přiblížení opticky, 52× chytrý zoom a 1140× digitálně". Nějak ten chytrý zoom nemůžu najít. A k účelu ke kterému jsem kameru kupoval bych ještě trochu přiblížení uvítal. Děkuji.

Dobrý den, dá se s kamerou i fotit?

Dobrý den, dá se kamera připojit do PC přes nějaký kabel a tam jí použit jako webkameru? Pokud ano mohli by jste mi nějaký kabel doporučit.Předem děkuji

Dobrý sen, chtěl bych se zeptat jestli se kamera dá používat jako webkamera, když ji připojím k počítači přes wifi? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, je součástí balení i nabíjecí kabel? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jaký mikrofon má zabudována tahle videokamera. Chtěl bych vědět jestli bude zvuk z kamery znít reálně, jestli tam nebude šum, nebo jestli nebude zkreslený. Děkuji za odpoveď

Dobrý den, chci se zeptat jestli k této kameře lze připojit mikrofon.?Popřípadě přes jaký konektor? Děkuji

Umí kamera točit v 50 či 60 FPS?

Umí tato kamera živě vysílat nahrávané přes projektor na plátno tak, aby na plátně nabylo menu, ale jen nahrávaná svéna?

Dobrý den, chci se zeptat jestli jde display otočit (jako u zrcadlovky). DĚKUJI

12
Diskusia a poradňa k Canon LEGRIA HF R76 – Premium kit
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R76 – Premium kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R76 - Premium kit.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií