Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon PIXMA TS6250 čierna

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA TS6250 čierna
4,8 13 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčný, A4, tlačiareň, skener, kopírka, 15 obrázkov za minútu čiernobielo, 10 obrázkov za minútu farebne, 4800x 1200dpi, dotykový LCD, duplex, AirPrint, USB, WiFi, Bluetooth
Kód:  PC299s2b5 Produktové číslo:  2986C006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA TS6250 čierna

Atramentová tlačiareň Canon je spoľahlivým pomocníkom do domácnosti aj do firmy. Vďaka multifunkčnému vyhotoveniu je atramentová tlačiareň schopná kopírovať, tlačiť a skenovať a je teda skvelým riešenie na štandardnú prácu s dokumentmi. Ide o farebnú atramentovú tlačiareň. Počas farebnej tlače dosiahne Canon PIXMA TS6250 čierna rýchlosť 15 str./min, prvú stránku zvládne za. Pri farebnej tlači dosiahne Canon PIXMA TS6250 čierna frekvenciu 10 str./min. Najvyššie rozlíšenie tlače má hodnotu 4800 DPI, ide o najpoužívanejšie rozlíšenie s veľmi dobrou kvalitou textu aj fotografií. Prácu vám uľahčí šikovná obojstranná tlač, tento model ju má automatickú. Počítač môžete s atramentovou tlačiarňou prepojiť pomocou WiFi, USB a Bluetooth. Používatelia značky Apple budú môcť tlačiť pomocou funkcie AirPrint. Na jednoduchšiu obsluhu a lepší prehľad používa atramentová tlačiareň dotykový displej.

Významné vlastnosti atramentovej tlačiarne Canon PIXMA TS6250 čierna

  • Atramentová tlačiareň Canon dokáže tlačiť obojstranne
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth a WiFi
  • Jednoduchá obsluha vďaka displeju
  • Canon PIXMA TS6250 čierna pracuje s formátmi A4
  • Atramentová tlačiareň má vstupný zásobník na až 100 listov listov
  • Canon PIXMA TS6250 čierna vie tiež skenovať a kopírovať
  • Tlačiť budete môcť zo zariadenia Apple vďaka funkcii AirPrint
  • Táto farebná atramentová tlačiareň sa hodí na domáce aj pracovné využitie

Rozlíšenie atramentovej tlačiarne Canon

Pôsobivé fotografie vďaka atramentovej tlači. Medzi hlavné výhody atramentovej tlače patrí príjemne prirodzené podanie farieb a vyhovie tak nárokom na tlač fotografií. Farebná tlačiareň s doplnením atramentu Canon patrí medzi stroje s nadštandardným rozlíšením tlače 4800 DPI. Fotografie alebo vytlačené obrázky sú preto aj na väčších formátoch dokonale ostré, vykreslené do najmenších detailov.

Kopírovanie a skenovanie Canon PIXMA TS6250 čierna

Vďaka kompaktnému vyhotoveniu je Canon PIXMA TS6250 čierna spôsobilá tlačiť, kopírovať a skenovať a je teda skvelým riešenie na štandardnú prácu s dokumentmi. Atramentová tlačiareň Canon PIXMA TS6250 čierna môže pracovať s papiermi s formátom A4. Na uloženie čistých listov je pripravený vstupný zásobník s kapacitou 100 listov.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!
Formáty fotopapiera
10 × 15 cm Hotovo!

Skenovanie

Rozlíšenie plochého skenera
1200 x 2400 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
4800 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
15 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
139 mm Hotovo!
Hĺbka
315 mm Hotovo!
Šírka
372 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,2 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky atramentové fototlačiarne
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne na doma
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tiskne POUZE s černou náplní, nebo SE zablokuje při vyčerpání kterékoliv jedné z pěti náplní? Děkuji za odpověď.

Dobrý den umí tiskárna fungovat jen s černou barvou?

je v cene už aj náplň?

zdravím měl jsem tiskárnu Canon PIXMA mp 610 a hledám adekvátní náhradu za tuto mašinu

Dobrý deň, koľko asi vydrží cartridge s atramentami, ak sa tlačiareň používa zriedka (na rekreačnej chate)? V starom modeli mi vložený cartridge po pár týždňoch nepoužívania zaschol.

Je součástí balení propojovací USB kabel k PC?

Jsou součástí balení při koupi tiskárny alespoň starovací cartridge?

Dobrý den, tiskne pouze s černou náplní? Díky.

Dobry den, vztahuje sa zaruka a predlzena zaruka aj na chyby typu B200? Ako v takom pripade postupovat?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať aké je presné číslo farieb do tejto tlačiarne. Na tejto stránke som si zvoli číslo tlačiarne, ktoré je TS6250. https://www.alza.sk/pruvodce-vyberem-naplni-do-tiskaren/18862957.htm#cat=18842930&prod=1295&print=PC299s2b5&o=1 Keď som si však zobrazil podrobnosti niektorých výsledkov, napr. https://www.alza.sk/canon-cli-581-multipack-d5218628.htm tak v opise farieb toto číslo tlačiarne uvedené nebolo. Viete mi prosím dať číslo farieb, ktoré si môžem k tejto tlačiarni kúpiť?

12
Diskusia a poradňa k Canon PIXMA TS6250 čierna
Príslušenstvo pre Canon PIXMA TS6250 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS6250 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA TS6250 fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií