Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon ST-E3-RT ver. II

Zobraziť katalóg
Canon ST-E3-RT ver. II
Odpaľovač – zábleskových zariadení Speedlite zo vzdialenosti až 30m, kompatibilný s EL-1, 600EX II-RT, 600EX-RT, 430EX III-RT
Kód:  OC580e1v2 Produktové číslo:  5743B012 Stránky výrobcu
Canon ST-E3-RT ver. II Predaj skončil

Canon ST-E3-RT ver. II

Vysielač Canon Speedlite ST-E3-RT ver. II je rádiová jednotka, ktorá dokáže aktivovať a na diaľku ovládať blesky a fotoaparáty kompatibilné s technológiou Canon Speedlite, a to zo vzdialenosti až 30 m. Vysielač dokáže ľahko ovládať až 15 bleskov Speedlite naraz, rovnako tak dokáže spustiť naraz maximálne 15 fotoaparátov EON vybavených vysielačom Speedlite ST-E3-RT (verzia 2). A to navyše úplne spoľahlivo pomocou frekvencie 2,4 GHz, vďaka ktorej nie je na správne fungovanie vyžadovaná priama viditeľnosť – dokáže teda jednotlivé zariadenia ovládať cez prekážky aj za zlého počasia. Vysielač Canon Speedlite ST-E3-RT ver. II je bezpečne chránený proti preniknutiu prachu aj vlhkosti. Dáta sú zobrazené na kvalitnom podsvietenom LCD displeji a všetko napájajú dve batérie R6 veľkosti AA. Súčasťou balenia je mäkké puzdro.

Kľúčové vlastnosti vysielača Canon Speedlite ST-E3-RT ver. II

  • Vysielač Canon Speedlite ST-E3-RT ver. II je rádiová jednotka ovládajúca na diaľku blesky a fotoaparáty kompatibilné s technológiou Canon Speedlite
  • Jednotlivé zariadenia zvládne riadiť zo vzdialenosti až 30 metrov
  • Vysielač dokáže ľahko ovládať až 15 bleskov Speedlite naraz
  • Zvláda spustiť naraz aj 15 fotoaparátov EON vybavených vysielačom Speedlite ST-E3-RT (verzia 2)
  • Pomocou frekvencie 2,4 GHz funguje spoľahlivo bez nutnosti priamej viditeľnosti na ovládané zariadenia
  • Vysielač Canon Speedlite ST-E3-RT ver. II je bezpečne chránený proti preniknutiu prachu aj vlhkosti
  • Dáta sú zobrazené na kvalitnom podsvietenom LCD displeji
  • Vysielač napájajú dve batérie R6 veľkosti AA
  • Súčasťou balenia je mäkké puzdro
  • Vysielač Canon Speedlite ST-E3-RT ver. II je kompatibilný s bleskami z radu 600EX II-RT, 600EX-RT, 430EX III-RT a Speedlite EL-1

Vysielač Canon Speedlite ST-E3-RT ver. II je praktickým pomocníkom (nielen) pre profesionálnych fotografov

Vysielač Canon Speedlite ST-E3-RT ver. II je kompatibilný so zariadeniami vybavenými technológiou Speedlite, konkrétne s bleskami z radu 600EX II-RT, 600EX-RT, 430EX III-RT a Speedlite EL-1. U blesku EL-1 umožňuje vysielač bezdrôtovú synchronizáciu na druhú lamelu, konfiguráciu blesku až na 1/8 192 jeho výkonu a funkciu pamäť expozície s bleskom (FE).

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ST-E3-RT ver. II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon ST-E3-RT ver. II.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií