AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne

Zobraziť katalóg
CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne
3,7 50 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth
Kód:  JD731l22 Produktové číslo:  CEP-9000-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne Predaj skončil

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne

Elegantné a nenápadné bezdrôtové slúchadlá CONNECT IT True Wireless CEP-9000-BK ponúkajú vysoký poslucháčsky komfort. Už nechcete neustále rozmotávať kábel, aby ste si mohli vypočuť hudbu? Slúchadlá CONNECT IT CEP-9000-BK vám doprajú hudobné potešenie kdekoľvek a kedykoľvek vďaka absencii akéhokoľvek kábla. Pre ešte lepšie počúvanie slúži integrovaná technológia HYPER-BASS, ktorá pozdvihne všetky hlbšie a basové tóny na úplne novú úroveň.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS (čierne)

  • Bezdrôtový prenos hudby a telefónnych hovorov cez Bluetooth rozhranie (verzia 4.2)
  • Ultraľahká in-ear konštrukcia bez akýchkoľvek káblov ideálna na cestovanie a šport
  • Nabíjacia powerbanka s 1 500 mAh Li-Ion batériou a indikáciou stavu nabitia (4 LED diódy)
  • Potlačenie šumu počas telefonovania
  • Multifunkčné dotykové tlačidlo na každom zo slúchadiel pre komplexné ovládanie
  • Výdrž až 5 hodín na jedno nabitie
  • Dodávané so štyrmi veľkosťami koncoviek

Telefonovanie za všetkých okolností

Vďaka vstavanému mikrofónu nemusíte slúchadlá dávať dole ani pri náhlom prichádzajúcom hovore. Môžete skrátka telefonovať kedykoľvek a užiť si tak pocit voľných rúk. Slúchadlá sú navyše vybavené technológiou CVC 6.0 pre potlačenie rušivého okolitého hluku pri telefónnom hovore. V balení sú dodané 4 najrôznejšie veľkosti štupľov, a to XS, S, M a L, takže si bez problémov vyberie úplne každý. Pripojenie k telefónu či inému zariadeniu je možné uskutočniť pomocou Bluetooth 4.2.


Nabíjanie rieši CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS skutočne dômyselne

Slúchadlá vám ponúknu až 5 hodín prehrávania na jedno nabitie. Nabíjací dok je vybavený technológiou magnetického nabíjania. Teda slúchadlá len priložíte na určené miesto a potom jednoducho vyberiete.


Intuitívne ovládanie slúchadiel

Slúchadlá majú na tele integrovanú LED diódu, vďaka ktorej ihneď spoznáte, v akom stave sa práve nachádza. Popri LED dióde nájdete aj multifunkčné ovládacie tlačidlo.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ak si ich zakúpim a nebudem s nimi spokojná pri vrátení naspäť sa mi vrátia aj peniaze?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se dají sluchátka spárovat s mobilem Samsung Galaxy A3 2016. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Nejspíš tahle otázka je dost hloupá tak se omlouvám. Dá se tyto sluchátka připojit ke straší verzi Bluetooth 4.1?

Zdravím chci se zeptat jestli sluchátka mají vlastí ovládání hlasitosti nebo je nutno pouze přes zařízení knim pripojene

Neodporúčam. Vymenil som ich 2x a stále ten istý problém. Vypadáva signál bluetooth na slúchadle, ktoré je automaticky spárované ako druhé. Čiže keď si spárujete najprv ľavé, tak následne na právom slúchadle začne vypadávať signál. Robí tú chybu aj opačne. Asi slabý výkon bluetooth. Inak zvuk je kvalitný aj dobrá výdrž.Za tu cenu som čakal viac. Idem ich vrátiť absolútna nespokojnosť.

Dobrý den, kdy bude zboží opět skladem? Svoboda

Dobrý den, myslíte si, že sluchátka přežijí, pokud se člověk zpotí, nebo začne pršet? Doslova vodotěsná nejsou, že?

Dobrý den, které sluchátka mi můžete spíše doporučit? Tyto a nebo CELLY TWINS? Děkuji.

Da sa zapozicat na skušobnu dobu? Ak ano bude to nieco stať?

Dobrý den, manželka si na sluchátka stěžovala (dárek), vyzkoušel jsem sám a sluchátka CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS při připojení a dosahu telefonu z kapsy nebo batohu mají 1×10 sec výpadek (jedno ze sluchátek)

123...
Diskusia a poradňa k CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne
Príslušenstvo pre CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth Headset CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth Headset CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS, fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií