AlzaPlus+ sport MS hokej

CROCS LiteRide Slide žlté

Zobraziť katalóg
CROCS LiteRide Slide žlté
Šľapky pánske
Kód:  sptcrc141nad Produktové číslo:  sptcrc141nad
CROCS LiteRide Slide žlté Predaj skončil

CROCS LiteRide Slide žlté

Šľapky CROCS LiteRide Slide žlté na vás urobia dojem svojou multifunkčnosťou. Môžete s nimi vyraziť mimo domova i na záhradu alebo dokonca k vode. Vašim chodidlám prepožičajú maximálne pohodlie a stabilitu, pričom je možné ich veľmi ľahko obúvať.  Ak chcete mať istotu so správnou veľkosťou, viac vám povie údaj mondo point. Udáva totiž presnú dĺžku vnútornej stielky topánky. Pri tejto obuvi je táto hodnota 288 mm. Vďaka ich vzhľadu a vlastnostiam sa hodia najmä pre mužov. Konečný dizajn šľapiek Crocs doťahuje k dokonalosti žltá farba. Celková hmotnosť jednej topánky činí 300 g. 

Dôležité parametre šľapiek CROCS LiteRide Slide žlté 

  • Ide o multifunkčné crocsy, ktoré sa hodí na akúkoľvek činnosť 
  • Farebné vyhotovenie šľapiek Crocs: žlté
  • Mali by ste poznať hmotnosť jednej topánky, ktorá je 300 g 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CROCS LiteRide Slide žlté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CROCS LiteRide Slide žlutá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CROCS LiteRide Slide sárga.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií