Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

eKasa pokladne

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky

Čo zohľadniť pri výbere eKasa pokladne

Typ a druh eKasa pokladne

  • Mobilná, prenosná forma – vyznačuje sa hmotnosťou od 0,5 kg až do 2 kg, je vybavená tlačiarňou účteniek, spravidla ponúka dotykový displej a bezdrôtový prístup na internet. Mobilné pokladne sú vybavené dobíjacou batériou alebo akumulátorom.
  • Stacionárna forma – vďaka svojim rozmerom nie je prenosná, ponúka však viac funkcií, ako je napr. prepojenie systému so skladom. Stacionárne pokladne umožňujú pripojenie externej tlačiarne účteniek a môžu byť vybavené ďalším príslušenstvom, ako je napríklad pokladničná zásuvka alebo scanner čiarových kódov.

Stacionárne riešenia sa hodia pre prevádzky, v ktorých bude pokladňa neustále na rovnakom mieste, typicky obchody, reštaurácie, hotely a časť služieb. Naopak, prenosné riešenia, využijú najmä remeselníci a stánkari.

Typ pripojenia na internet

  • Konektor RJ-45 – je súčasťou každej stacionárnej registračnej pokladne. Ponúka najspoľahlivejšie a najstabilnejšie pripojenie na internet.
  • WiFi pripojenie – je nutné byť v dosahu bezdrôtovej siete WiFi (WiFi router, cez ktorý sa eKasa pripojí). Týmto variantom sú vybavené prenosné registračné pokladne.
  • GSM pripojenie – na pripojenie na internet využíva SIM kartu operátora. Je nutné platiť mesačný poplatok (min. 2 € – záleží na tarife operátora). Týmto variantom sú vybavené prenosné EET pokladnice.

Tlačiareň registračnej pokladne

Stacionárne systémy pre eKasa systémy sa dodávajú s káblovou či bezdrôtovou tlačiarňou účteniek. Prenosné – mobilné pokladničné systémy majú tlačiareň integrovanú.

  • Ak tlačiareň nie je súčasťou dodávky, stačí si zaobstarať taký model, ktorý bude spolupracovať s vaším softvérom a hardvérom.
  • Systémy dokážu pracovať s účtenkami šírky 58 a 80 mm

Typ licencie eKasa pokladne

  • Bezplatná verzia – je spravidla obmedzená na určité množstvo položiek, ponúka možnosť upgradu na plnú verziu, hodí sa pre drobných podnikateľov.
  • Trvalá verzia – plná verzia softvéru za jednorazovú úhradu, nevyžaduje ďalšie mesačné poplatky, je nutné sa starať o správu dát.
  • Predplatné – plná verzia softvéru s mesačným paušálom, ktorý zahŕňa podporu, aktualizácie a služby – napríklad zálohovanie na cloude a iné.
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Ako ďalej?

  • Uistite sa, či ste napísali správne to, čo hľadáte.
  • Skúste podobné slová.
  • Skúste všeobecnejšiu otázku.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné eKasa pokladne Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie eKasa pokladne Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie eKasa pokladne Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii eKasa pokladne recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií