Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

ELECTROLUX EGT7355NOK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EGT7355NOK
Varná doska vstavaná, plynová, 5 horákov (1 trojkorunkový), elektrické zapaľovanie, liatinová mriežka, bezpečnostná termopoistka, sada pre pripojenie plynu, čierne sklo, šírka 74 cm
Kód:  FBV1100c1 Produktové číslo:  EGT7355NOK Stránky výrobcu

ELECTROLUX EGT7355NOK

Táto luxusná plynová varná doska je vstavaný spotrebič, ktorý vám umožní profesionálny spôsob varenia a maximálny efekt s minimálnou spotrebou energie. Profesionálni šéfkuchári používajú energeticky veľmi účinné plynové horáky, ktoré im umožňujú rýchlu prípravu najrôznejších pochúťok, od polievok až po vyprážané jedlá s minimálnou spotrebou energie. Táto varná doska spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky kuchárov a bude spoľahlivým spoločníkom pri vašich kuchárskych experimentoch.

Horák so zvislým plameňom

Špeciálny horák so zvislým plameňom ohrieva priamo dno panvice. Týmto spôsobom varenia môžete ušetriť až 20 % energie! Horák vám umožní smažiť, pražiť, variť a dusiť ako profesionálni šéfkuchári. Obmedzte tepelné straty a šetrite drahou energiou! S touto plynovou doskou budete mať možnosť pripraviť všetky chody naraz. Disponuje piatimi varnými zónami, na ktorých môžete pripravovať všetky pokrmy súčasne. Vďaka týmto zónam vám varná doska poskytuje dostatočnú flexibilitu - práve takú, akú pre svoje výborné pokrmy potrebujete.

Integrované elektrické zapaľovanie

Pre vaše pohodlie disponuje táto plynová doska automatickým zapaľovaním. Elektrická iskra umožňuje okamžité spustenie horákov. Ovládacie gombíky varnej dosky neovládajú len teplotu, ale aj zapaľovanie. Šikovnou kombináciou oboch funkcií vám doska umožňuje okamžite začať s varením. Jednoduchým otočením gombíka otvoríte prívod plynu a zatlačením rovnakého gombíka spustíte zapaľovač, ktorý rýchlo a jednoducho zapáli plameň v príslušnom horáku. Toto dômyselné riešenie kombinácie regulácie tepelného výkonu a zapaľovania vám umožní bez zdržiavania začať variť. 

Bezpečnostná termopoistka

Dôkladné bezpečnostné riešenie vám prinesie potrebný pokoj pre dokonalé kuchárske vyžitie. Táto plynová varná doska je z praktického dôvodu zvýšenia bezpečnosti vo vašej kuchyni vybavená termočlánkami, ktoré inteligentne monitorujú plameň. Pokiaľ dôjde k jeho náhodnému zhasnutiu, táto šikovná funkcia automaticky odpojí prívod plynu. Každý kuchár túto funkciu iste rád uvíta, pretože aby v kuchyni všetko fungovalo, musí myslieť súčasne na veľa dôležitých vecí. A o bezpečnosť vášho varenia je už teraz postarané! 


Parametre a špecifikácia:

Konštrukcia:
Vstavaná
Povrch z tvrdeného skla

Typ:
Plynová

Ovládanie:
Otočné ovládacie gombíky
Integrované elektrické zapaľovanie

Varné zóny:
Počet zón: 5
Ľavá predná zóna: stredne silný horák, Vertical flame, 1650 W/70 mm
Ľavá zadná zóna: stredne silný horák, Vertical flame, 1650 W/70 mm
Stredná zadná zóna: trojitý silný horák, 3800 W/122 mm
Pravá predná zóna: stredne silný horák, Vertical flame, 1650 W/70 mm
Pravá zadná zóna: silný horák, Vertical flame, 2200 W/100 mm
Bezpečnostná termopoistka

Ostatné vybavenie:
Liatinové podpery panvíc
Sada pre pripojenie plynu

Elektrické napätie:
230 V

Rozmery:
Š 740 × H 510 mm

Farebné prevedenie:
Doska: čierna
Ovládače: nerez

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EGT7355NOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EGT7355NOK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií