Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal ducray protiplnění

ESCADA Miami Blossom EdT

Zobraziť katalóg
ESCADA Miami Blossom EdT
Toaletná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa ovocná, vonná zložka jazmín a mošus (pižmo), pôvod nemecké
Kód:  KPFC1161nad

ESCADA Miami Blossom EdT

V prípade, že preferujete dámske vône, potom je pre vás ako stvorená toaletná voda ESCADA. Dámska toaletná voda ESCADA nenechá žiadneho muža okolo vás chladným. Privoňajte si ku kvetinovým tónom a preneste sa do rozkvitnutej záhrady. Opojná vôňa vás obklopí na každom kroku, zamilujú si ju ľudia romantickej povahy. Sladká ovocná vôňa je odkazom na horúce slnečné leto. Môžete s ňou počítať pri športových aj pracovných aktivitách. Dajte šancu toaletnej vode ESCADA a buďte sami sebou.

Zásadné prednosti toaletnej vody ESCADA Miami Blossom EdT

  • Toaletná voda ESCADA kombinuje dámske zložky vôní
  • Hlavnou zložkou je typická kvetinová prímes
  • S hlavnou zložkou ide ruka v ruke aj vedľajšia ovocná prímes
  • Ďalšou vonnou zložkou je jazmín a mošus (pižmo)
  • Poteší vás pôvod nemecké toaletnej vody ESCADA
  • Odhaľte správnu príležitosť na použitie tejto vône

Toaletná voda ESCADA sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Premeňte svoj bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií s toaletnou vodou ESCADA. Hlavná kvetinová a vedľajšia ovocná vôňa na vás okamžite zapôsobia starostlivo vyberanými ingredienciami. Zatiaľ čo budete očarení nevtieravou a živou vôňou, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne jazmín a mošus (pižmo), vo vás prebudí spomienky na nevšedné okamihy. Vkusný flakón nemecké toaletnej vody ESCADA podporí prirodzený návrat energie a zmyselnej túžby. Táto toaletná voda bola prispôsobená na bežné dni aj slávnostnejšie večery. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESCADA Miami Blossom EdT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESCADA Miami Blossom EdT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ESCADA Miami Blossom EdT.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií