EVERYBOT RS500

Zobraziť katalóg
EVERYBOT RS500
Robotický mop pre všetky typy tvrdých podláh, Dual Spin disky rotujúce 130/min., 7 čistiacich režimov, nádržka na vodu 120 ml, Split Microfiber utierky, Li-ion batéria, senzory proti pádu zo schodov, diaľkový ovládač
Kód:  NTA211 Produktové číslo:  100-500 Stránky výrobcu

EVERYBOT RS500

Túžite po unikátnej novinke do domácnosti, ktorá zjednoduší váš každodenný život? Tou sa celkom jednoznačne stane špeciálny robot vhodný na upratovanie podlahy. EVERYBOT RS500 sa skvele hodí na očistu všetkých typov tvrdých podláh. Za týmto účelom je vybavený 2 diskami, ktoré rotujú rýchlosťou 130 otáčok za minútu, a 7 čistiacimi režimami. Všetko môžete ľahko riadiť pomocou diaľkového ovládania a nemusíte sa pritom obávať, že by ste sa preklikli a došlo by k nehode. Robot je totiž vybavený senzormi zamedzujúcimi pádu zo schodov. Súčasťou balenia sú aj špeciálne Split Microfiber utierky a výkonná Li-ion batéria, ktorá pri plnom nabití zabezpečí dlhotrvajúcu prevádzku - až 50 minút. Používateľský komfort zvyšuje praktické madlo na pohodlné prenášanie a manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre všetky typy tvrdých podláh
  • 7 čistiacich režimov
  • Senzory proti pádu zo schodov
  • Diaľkové ovládanie
  • Dual Spin disky rotujúce rýchlosťou 130 otáčok za minútu

Optimalizujte svoj zážitok z čistenia. EVERYBOT RS500 umožňuje zvoliť čistiaci režim presne podľa toho, na čo sa potrebujete pri upratovaní zamerať. Režim automatického čistenia prevedie veľmi účinnú základnú očistu celého žiadaného priestoru. Intenzívny mód sa skvele hodí na čistenie plôch, ktoré si vyžadujú osobitnú pozornosť - napríklad priestor pred pohovkou, kde sa veľa chodí, odkladajú sa tu topánky, pokladajú nohy, a pod. Vďaka schopnosti rotácie až o 180° sa šikovný robot bez problémov dostane aj priamo ku stenám a rohom. Alebo chcete na svojho pomocníka priamo dohliadať pri výkone činnosti a riadiť každý jeho krok? Užite diaľkové ovládanie a pracujte v manuálnom čistiacom móde. Ak vás tlačí čas a potrebujete upratať rýchlosťou blesku, užite "Y curve" režim a sledujte, ako EVERYBOT sviští po podlahe a v rekordnom čase odstraňuje všetku špinu a prach. A to ešte stále nie je všetko. Potrebujete umyť okná, konferenčný stolík, jedálenský stôl, drevené obloženie steny? Skrátka čokoľvek? Uchopte EVERYBOTA za praktické madlo a použite ho ako super modernú a funkčnú handričku.

Šikovný dizajn, inteligentné funkcie

EVERYBOT bol špeciálne navrhnutý na bezpečné a účinné domáce upratovanie. Za týmto účelom je vybavený inteligentnými senzormi, ktoré vedia detekovať prekážky a vyhnúť sa pádom. Dôsledkom toho sa tento šikovný robot drží ďalej od rohov, schodov a miest, z ktorých by mohol spadnúť. Je tak schopný nielen detekcie nárazu a pádu, ale postráži si aj bezpečný chod tak, aby nebol preťažený motor či batéria. Vďaka špeciálnemu senzoru jasu sa nemusíte obávať ani toho, že by sa vám EVERYBOT počas upratovania stratil. Ten ho totiž po vyčistení tmavých miest automaticky presunie tam, kde je svetlo, takže okamžite spoznáte, že zadaná úloha bola dokončená.

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!

Príkon

Príkon
27 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
50 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
20,1 cm Hotovo!
Výška
14,1 cm Hotovo!
Hĺbka
36,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
50 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Robot má spoustu dobrých recenzí ale také pár zcela negativních. Mám doma jednu Roombu a rád bych ji doplnil tímto mopem, ale mám strach. Lze ho "do 14 dnů" vrátit, když ho jednou použiji na úklid celého rodinného domu a zjistím že je nepraktický? Kartáče sice vyperu ale bude používaný. Neexistuje testovací vzorek k pronájmu?

Co se stane když máme položený na podlaze kusový koberec? Objede mop koberec?

Diskusia a poradňa k EVERYBOT RS500
Príslušenstvo pre EVERYBOT RS500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVERYBOT RS500 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVERYBOT RS500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVERYBOT RS500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVERYBOT RS500.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií