Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" BenQ RP652

Zobraziť katalóg
65" BenQ RP652
Veľkoformátový displej 10 dotykových bodov, 4000: 1, 350cd/m2, 6,5ms GTG, Full HD 1920x1080, 5x HDMI, MHL, 2x USB, VGA, RJ45 Port, RS232, Microphone, 2x USB Player, Flicker-free, repro 2x 10W, VESA 400x400, M8
Kód:  WT245e Produktové číslo:  9H.F1XTK.DE2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" BenQ RP652

Dotknite sa budúcnosti s profesionálnym interaktívnym plochým 65" LED panelom BenQ RP652. Pripojte svoje zariadenia a prehrajte všetok obsah za pomocou dotyku. RP652 je tou najlepšou voľbou z hľadiska maximálneho pohodlia a funkcionality, pričom ponúka ako rozšírenú starostlivosť o váš zrak, tak aj super moderný 10 bodový viacdotykový dizajn, kompatibilitu naprieč platformami a rad ďalších dômyselných funkcií.

Nebliká a k očiam je šetrný

Výrobcovia zobrazovacích zariadení v posledných rokoch kladú dôraz predovšetkým na bezpečnosť používateľov, takže aj RP 652 disponuje výbavou, ktorá vaše oči spoľahlivo ochráni i pri dlhodobejšom používaní. Vďaka technológii Flicker-free eliminuje blikanie pri všetkých úrovniach jasu, čím efektívne zabraňuje námahe a únave očí, pri súčasnom zabezpečení efektívnych audiovizuálnych prezentácií, či napríklad výučby na školách. Výrobca BenQ taktiež panel vybavil funkciou Low Blue Light, ktorá redukuje škodlivé emisie modrého svetla, takže displej bude vždy žiarivo jasný, avšak vašim očiam sa pri jeho sledovaní uľaví.

Bezdotykové ovládanie na maximálnu interaktivitu

RP652 k svojmu ovládaniu nepotrebuje ovládač, takže vaše prezentácie, či výučba, budú maximálne interaktívne a jednoduché. Navyše možno prehrávať obsah z ľubovoľného podporovaného operačného systému, medzi ktoré patrí napríklad Microsoft Windows, Chrome, Linux, či Mac OS. Vďaka podpore 10-bodového viacnásobného dotyku si tak panel budú môcť užívať sledujúci aj prezentujúci dohromady - a pre žiakov v školách sa bude jednať o vítané spestrenie, vďaka priehrštiu interaktívnych aplikácií - od spoločnej tvorby umeleckých diel, až po hranie na rozličné hudobné nástroje.

Široké spektrum konektivity

Predné rozhranie poskytuje skutočne bohaté možnosti pripojenia - okrem HDMI 1.3 vstupe, je tiež prítomný dotykový a mediálny port USB, konektor pre slúchadlá a mikrofón. Zariadenie ďalej disponuje aj VGA vstupom, portom RS232, komponentným RCA, kompozitným BNC, či audio výstupom L/ P. Predný panel je vybavený ochranným krytom, ktorý všetky vstupy efektívne skryje pred zvedavými rukami žiakov, či očami vašich poslucháčov. Zaujímavosťou je aj možnosť prepínať vstupné zdroje dotykom v používateľsky prívetivom rozhraní, čím je ušetrený čas, inak strávený zložitým nastavovaním. Očarte svojich poslucháčov vysokou efektivitou a interaktivitou s týmto famóznym LED displejom a vstúpte do prezentácií v štýle 21. storočia!

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia Flicker-free a Low Blue Light na zníženie únavy očí
  • Full HD rozlíšenie pre perfektne ostrý obraz
  • Vstavané reproduktory s výkonom 2 x10 W
  • Statický kontrast 4000: 1 pre žiarivé farby za každých okolností
  • Možno umiestniť napríklad na stenu s pomocou VESA držiaku
  • 10-bodový dotykový LED displej
  • Kompatibilita naprieč platformami
  • Softvér OS Android pre učebne
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" BenQ RP652 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" BenQ RP652.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií