Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ drogerie Aplikace

FYTOFONTANA Stem Cells DNA Revital Serum 30 ml

Zobraziť katalóg
FYTOFONTANA Stem Cells DNA Revital Serum 30 ml
Pleťové sérum – s kmeňovými bunkami na obnovu pokožky a revitalizáciu DNA, pre všetky typy pleti - 1 630 €/1 l
Kód:  KSPL1966 Produktové číslo:  7640119233048

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FYTOFONTANA Stem Cells DNA Revital Serum 30 ml Predaj skončil

FYTOFONTANA Stem Cells DNA Revital Serum 30 ml

Pleťové sérum s kmeňovými bunkami Fytofontana Stem Cells DNA Revital Serum podporuje obnovu pokožky a revitalizáciu DNA a je vhodné pre všetky typy pleti.

Účinné látky kmeňových buniek na obnovu pokožky dopĺňajú účinné látky na báze peptidov, ktoré majú intenzívny DNA regeneračný účinok a pôsobia proti vráskam. Používaním séra získate účinnú ochranu pred príznakmi starnutia pokožky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pomocník na obnovu pokožky
  • Revitalizuje DNA
  • Vyhladzuje mimické vrásky
  • Vhodné pre všetky typy pleti

Buďte o 10 rokov mladšia

Pravidelným používaním sa vyhladzujú mimické vrásky, zvyšuje sa odolnosť pleti, pleť je pevnejšia, žiarivejšia a vyzerá mladšie. Prípravok je vhodné používať 2× denne - ráno a večer.

Mnoho účinných látok

TrioStemComplex je hlavnou účinnou látkou séra, obsahuje kombináciu aktívnych látok ako je humánny aktivátor kmeňových buniek, kmeňové bunky pomarančovníka horkého a rastlinný výtažok kmeňových buniek zo švajčiarskeho jablka. Takto aktivované kmeňové bunky výrazne pozitívne ovplyvňujú a obnovujú pokožku tváre.

DNA Revital pôsobí obdobne ako samoregeneračný proces morského živočícha Nezmara, ktorého typickou vlastnosťou je biologická nezničiteľnosť. Revital chráni DNA aj bunky pred UV žiarením a poškodením vonkajšími vplyvmi a odďaľuje starnutie buniek.

Peptidy acetyl-hexapeptid a heptapeptid sa účinne podieľajú na zmiernení svalových kontrakcií. Pentapeptid sa podieľa na redukcii mimických vrások.

Ďalšími účinnými látkami zameranými na doplnenie a ochranu kolagénu sú Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1 a Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt.

Zložka na hydratáciu a obnovu pokožky hexapeptid-37  podporuje produkciu bielkovín, ktoré sú potrebné pre prepravu vody z bunky do bunky.

Kyselina hyalurónová v lipozómovej forme dobre viaže vodu a hrá dôležitú úlohu v udržiavaní prirodzenej vlhkosti a zachovávaní zdravia pokožky, zvyšuje vláčnosť a dodáva pokožke objem.

Zloženie

Ingredients: Aqua; Paraffinum Liquidum; Xanthan Gum, Glucose, Carrageenan (Chondrus Ciprus); Acetyl hexapeptid-8, Caprylyl Glycol; glycerín; Butyl Methoxydibenzoylmethane; Octocrylene; Potassium Cetyl Phosphate; Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid; Polyacrylamide, C13-14 Isoparafin, Laureth-7; Oligopeptid-24, Sodium Oleate, Glycine Soja Oil, Disodium EDTA; Decapeptide-4; Butylénu Glycol, Acetyl-hexapeptid-51-Amide; Acetyl-hexapeptid-37; Pentapeptid-18; betaine; Izopropyl Myristate; Dimethicone; C12-14 Pareth-30; Propanediol, Lecitín, Sodium hyaluronate, Carbomer; Glycerylstearate; Polysilicon-15; Acetyl heptapeptid-4; Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium gluconate; Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract; Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, tripeptid-10 Citrulline, tripeptid-1, trietanolamínu; Cetearyl Alkohol; Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin; Imidazolidinyl Urea; Parfum.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Účinok
Regeneračný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Regeneračný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FYTOFONTANA Stem Cells DNA Revital Serum 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FYTOFONTANA Stem Cells DNA Revital Serum 30 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií