Lamart LT2035 Tit./Soft

Zobraziť katalóg
Lamart LT2035 Tit./Soft
Kuchynský nôž plátkovací, čepeľ 20cm, dĺžka 32cm, ostrá čepeľ s Titaniovým povrchom, ergonomická mäkčená dvojfarebná rukoväť, vhodné aj do umývačky riadu
Kód:  LAMNN018 Produktové číslo:  42000189 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lamart LT2035 Tit./Soft

Tiež vás už nebaví neustále brúsenie starých tupých nožov? Kúpte si radšej nový, ktorý naozaj už niečo vydrží a pritom príjemne prekvapí svojou cenou. Plátkovací nôž značky Lamart je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s titaniovým povrchom, vďaka ktorému je vždy zaručená zdravá príprava pokrmov. Navyše je mimoriadne ostrý, odolný voči korózii a nespôsobuje žiadnu kovovú pachuť krájaných potravín.

Precízne spracovaná dvojfarebná rukoväť je príjemne mäkčená a ergonomicky tvarovaná, takže vám presne sadne do ruky a budete tak mať 100% istotu bezpečnosti, čo je pri manipulácii s akýmkoľvek nožom na prvom mieste. Urobiť presné plátky z akéhokoľvek mäsa či zeleniny už nebude žiadne utrpenie, ale hračka.Výhodou je aj možnosť umývanie v umývačke. 

kľúčové vlastnosti

  • Plátkovací nôž za skvelú cenu
  • Vysoko ostrá čepeľ s titaniovým povrchom
  • Ergonomická rukoväť pre pohodlné užívanie
  • Neovplyvňuje vôňu ani chuť krájaných potravín
  • Možno umývať aj v umývačke

Parametre a špecifikácia

Typ noža
Plátkovací nôž Hotovo!
Dĺžka čepele
20 cm Hotovo!

Typ

Typ noža
Plátkovací nôž Hotovo!

čepeľ

Dĺžka čepele
20 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lamart LT2035 Tit./Soft Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Plátkovací nůž 20cm Tit./Soft LT2035.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií