Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NuForce NE800M

Zobraziť katalóg
NuForce NE800M
4,0 4 hodnotení
Slúchadlá do uší, 10-40000 Hz, 16 ohmov, 8,6 mm neodymový menič s titanovo potiahnutou membránou, vstavaný mikrofón s ovládaním na kábli
Kód:  WZ208m Produktové číslo:  H1MF41148290 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NuForce NE800M


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Titanové měniče

Titánové meniče pre ľúbezný zvuk

Čistý a silný zvuk

Vďaka telu z uhlíkových vlákien a zvukovodu vyrobeného z mosadze, sú slúchadlá NE800M bez mikro-dynamických vibrácií a podávajú vynikajúcu kvalitu zvuku. Silný titánový menič umiestnený v šasi z uhlíkových vlákien ponúka vynikajúcu kvalitu zvuku s hebkými, prirodzenými výškami a hlbokými, silnými a detailnými basmi .


Skvelé na cestovanie

Tieto slúchadlá sa náramne hodia pre cestovanie. 1,3 m dlhý kábel sa nikdy nezamotá a integrovaný ovládač pre smartfón s mikrofónom umožní pozastaviť alebo preskočiť skladby a prijímať a ukončovať hovory jedným dotykom. V balení je tiež cestovné púzdro. Tieto slúchadlá sú určené pre nosenie za každého počasia, podporujú aktívny životný štýl.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Integrovaný ovladač

Integrovaný ovládač


Plný komfort pri nosení

Pre maximálne pohodlie, sme pridali do balenia dva typy špuntov s rôznymi veľkosťami, takže si môžete byť istí pohodlím. Patria medzi ne mäkké silikónové špunty s rôznymi veľkosťami a vysoko kvalitné štuple Comply, ktoré sa samy tvarujú podľa zvukovodu a ponúkajú vynikajúcu izoláciu od okolitého hluku. Tým tiež vytvárajú neuveriteľné basy.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plný komfort při nošení

Základné vlastnosti

  • Telo z uhlíkových vlákien a zvukovod z mosadze
  • Skvelý pomer ľahkosti a pevnosti
  • Mimoriadne akustické vlastnosti
  • Menič je vybavený 8,6 mm veľkou titánovou membránou

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NuForce NE800M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce NE800M . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce NE800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce NE800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NuForce NE800.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií