Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

Stanley FatMax FME142K

Zobraziť katalóg
Stanley FatMax FME142K
Príklepová vŕtačka elektrická, príkon 850W, kovové rýchloupínacie skľučovadlo 13mm, max. krútiaci moment 52Nm, dvojrýchlostná, otáčky naprázdno 0-1100/0-3100 ot./min, bočná rukoväť s hĺbkovým dorazom, kufrík
Kód:  BODK101a Produktové číslo:  FME142K
Stanley FatMax FME142K Predaj skončil

Stanley FatMax FME142K

Každý domáci majster či príležitostný opravár určite ocení vŕtačku Stanley FatMax, ktorá vám umožní základné vŕtacie práce do betónu, muriva, ocele a dreva bez jediného problému. Celokovová skriňa prevodovky v spojení s kvalitným tesnením a ložiskami zaručí vysokú odolnosť a naozaj dlhú životnosť tohto produktu.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonná príklepová vŕtačka s 2 rozsahmi otáčok
  • Príkon celých 850 W
  • Kovové rýchloupínacie skľučovadlo 13 mm
  • Mäkká rukoväť s gumovým povrchom
  • Plynulá regulácia otáčok s režimom na chod vpred alebo vzad
  • Celokovová skriňa prevodovky
  • Napájací kábel s gumovou izoláciou s dĺžkou 4 m
  • Vrátane kufríka

Vŕtanie do betónu, muriva, ocele aj dreva

Pri práci môžete využiť príkon 850 W s krútivým momentom 52 Nm, ktorý zaručuje ľahké a rýchle vyvŕtanie otvoru do zvoleného povrchu. Vybrať si môžete z 2 rozsahov otáčok, ktoré sa pohybujú v rozmedzí 1100 - 3100 otáčok za minútu (naprázdno). Minimálny hluk iba 75 dB (A) zabezpečuje komfortné používanie pre vás aj vaše okolie.

Vibrácie eliminuje gumová rukoväť, ktorá skvele sadne do ruky a umožní vám pracovať aj dlhší časový úsek. Bočné držadlo s hlbokým dorazom vám umožní prácu v ťažko prístupných miestach. Kovové rýchloupínacie skľučovadlo 13 mm vám umožní ľahkú výmenu jednotlivých vrtákov. Príslušenstvo môže byť pohodlne zložené do kufríka.

Rozmery:
350 × 190 × 75 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stanley FatMax FME142K
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stanley FatMax FME142K.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií