Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej Effaclar

Whirlpool ART 9810 / A +

Zobraziť katalóg
Whirlpool ART 9810 / A +
5 1 hodnotení
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, A +, objem chladničky/mrazničky 228/80l, hlučnosť 35dB, 6.zmysel Fresh Control, mraziaci výkon 3.5kg/24hod.
Kód:  FAC3008f Produktové číslo:  ART9810/A+ Stránky výrobcu

Whirlpool ART 9810 / A +

Vstavaná 193,5cm kombinovaná chladnička Whirlpool ART ART 9810/A + je moderný a úsporný spotrebič s maximálne využitým vnútorným priestorom o celkovom objeme 308 l . Chladnička s padá do úspornej energetickej triedy A + , Preto sa vyznačuje nízkymi prevádzkovými nákladmi. Jej prednosťou je aj veľmi nízka hladina hluku 35 dB , Takže vás nebude rušiť ani v kuchyni spojenej s obývacím priestorom.

Chladiaca časť celkom poskytuje 228 l využiteľného priestoru a uspokojí priestorovo potreby i viacčlenné domácnosti. Vnútri sú umiestnené 5 poličiek z tvrdeného skla, z ktorých 4 sú výškovo polohovateľné. Do širokej priehradky na zeleninu a ovocie sa zmestí aj dlhá uhorka. Ventilátor sa stará o rovnomernú teplotu v celom priestore chladničky.

Vo dverách sú k dispozícii 4 široké poličky ac ely priestor presvieti LED osvetlenie . V mraziacej časti sú umiestnené tri priehradky vrátane jednej s označením XXL , Kam sa vojde torta aj veľké kusy hydiny. Všetky boxy sú priehľadné, preto budete mať o uložených potravinách prehľad.

Chladničku charakterizujú aj ďalšie praktické funkcie a vlastnosti. Senzorový 6. zmysel Freshcontrol neustále kontroluje vlhkosť pre 4x dlhšiu čerstvosť potravín, ideálnu teplotu obnovuje až 5x rýchlejšie, než je u chladničiek bežné. Antibakteriálne filter zachytáva všetky baktérie a v prípade výpadku prúdu zostanú potraviny zmrazené po dobu 19 hodín .


Kľúčové vlastnosti:

  • Výška 193,5 cm
  • Energetická trieda A ++
  • Celkový využiteľný priestor 308 l
  • 6. zmysel Freshcontrol
  • Anti-bakteriálne filter
  • LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť - 35 dB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool ART 9810 / A +
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ART 9810/A+.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií