Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL

Zobraziť katalóg
GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 8 kg, ročná spotreba energie 171 kWh/annum, trieda účinnosti odstreďovania B, hlučnosť 53 dB, detská poistka, displej, invertorový motor, LED indikátory, pridanie bielizne v priebehu prania a rýchly program, sušička: energetická trieda A++, ročná spotreba energie 235 kWh/annum, hmotnosť náplne 8kg, hlučnosť 65 dB, dĺžka cyklu 195 min
Kód:  GORSET010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL Predaj skončil

GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL

Doprajte si viac času s rodinou a priateľmi a menej času pri žehlení a kúpte si túto cenovo zvýhodnenú zostavu práčky WA824 a sušičky DA82IL spoločnosti Gorenje. Veľkou prednosťou spotrebičov sú ich nízke energetické nároky, prítomnosť moderných technológií, jednoduché a intuitívne ovládanie.

Kľúčové vlastnosti práčky Gorenje WA824

  • Cenovo dostupná práčka s predným plnením
  • Energetická trieda A+++
  • Invertorový motor s 15-ročnou zárukou (nutná registrace na stránkách výrobce)
  • 14 programov a množstvo prídavných funkcií
  • Bubon WaveActive s vlnovým profilom
  • Jednoduché a prehľadné ovládanie
  • Technológia DoseAid na optimálnu dávku pracieho prostriedku
  • EcoEye – Spotrebu energie máte vždy pod kontrolou
  • SterilTub samočistiaci program bubna práčky

Práčka s radom moderných vymožeností

Gorenje WA824 sa zaraďuje medzi cenovo dostupné práčky, ktorá je napchatá širokou škálou moderných technológií a bude vašim obľúbeným spoločníkom každého všedného dňa. Optimálne navrhnutých 14 programov s radom prídavných funkcií zaručí úplne skvelé výsledky pri starostlivosti o vašu bielizeň. Práčka spadá do vysoko úspornej energetickej triedy A+++ -10%, teda šetrí aj váš rozpočet. Zariadenie je navyše vďaka svojmu vyhotoveniu a invertorovému motoru veľmi tiché a pri bežnom praní nepresiahne hlučnosť 53 dB. Do bubna WaveActive so špeciálnym vlnovým profilom umiestnite až 8 kg bielizne.

Motor PowerDrive

Aj napriek svojej nízkej cene je práčka Gorenje WA824 vybavená špičkovými technológiami, ktoré maximálne uľahčia a zefektívnia každodenné používanie. Už len prítomnosť invertorového motora s 15-ročnou zárukou sľubuje dlhú životnosť a v kombinácii s panelmi StableTech bude vibrácie a hlučnosť aj pri odstreďovaní na minimálnej úrovni. Veľmi jednoduché a prehľadné je aj ovládanie, kde vďaka centrálnemu voliču, LED indikátoru a displeju je všetko perfektne viditeľné a to zo všetkých uhlov bez ohľadu na okolité svetlo. Samozrejmosťou je tiež detská poistka, ktorá uzamkne ovládací panel a dvierka počas prania. Práčka Gorenje ponúka širokú škálu programov, ktoré sa prispôsobia rôznym typov tkanín. Určite sa vám stalo, že ste si neboli istí voľbou programu. Zvoľte AutoWash a máte po starosti! Práčka si sama podľa náplne nastaví optimálny cyklus a vy si už len počkáte na čistú a voňavú bielizeň.


Kľúčové vlastnosti sušičky Gorenje DA82IL

  • Sušením zbavíte bielizeň nielen vlhkosti, ale tiež ju vyhladíte, takže nemusíte žehliť
  • Vkladať môžete ľubovoľné textílie bez ohľadu na materiál
  • Sušička zbaví vlhkosti nielen bielizeň, ale čiastočne aj vašu domácnosť
  • Vyberať si môžete zo 14 rôznorodých programov
  • Hodiť sa vám bude ako k sušenie odevov, tak i posteľnej bielizne

Sušička Gorenje DA82IL

Sušička bielizne DA82IL od Gorenje disponuje funkciou IonTech  – teda schopnosťou vyhladiť bielizeň cez ionizátor vzduchu. Ten bielizeň vysuší tak, že značne zníži jej pokrčenie, takže ju neskôr nemusíte žehliť. Ďalej obsahuje vlnovitý typ bubna, ktorý zjemňuje vlákna a zaisťuje tak najjemnejšie zaobchádzanie s bielizňou každého druhu. Pri sušičke Gorenje DA82IL si môžete zvoliť z celkom 14 programov. K dispozícii je napríklad program Posteľná bielizeň, Vlna, Košele, Osvieženie parou alebo Mix suché. Ovládanie sušičky Gorenje je veľmi jednoduché. Stačí ju zapnúť, na centrálne umiestnenom ovládači zvoliť jeden z požadovaných programov a stlačiť štart. Technológia TwinAir si poradí aj s tými najväčšími kúskami bielizne. Deky, plachty, posteľná bielizeň, to všetko bude ihneď po vybratí zo sušičky krásne mäkké, rovnomerne vysušené a menej pokrčené.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze postavit spotřebiče na sebe? Četla jsem, že sušička je asi o 7 cm hlubší, než pračka. Děkuji.

Dobrý deň, je možné postaviť spotrebiče na seba? Ak áno mate k zakúpeniu aj medzi kus? Ďakujem Martina

Dobry den, je mozne postavit susicku na lednicku? Nebo je potreba poridit nejakou specialni policku. Pokud ano muzete nejakou doporict z vaseho sortimentu? Dekuji a jsem s pozdravem Lukas

Dobry den, je nutné koupit mezikus? Cetla jsem, že některé sušičky mají vakuové nožky. Můžete prosím poradit? Děkuji Fléglová

Diskusia a poradňa k GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL
Príslušenstvo pre GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE WA824 + GORENJE DA82IL.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií