AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

GRAHAM HILL Travel Set 300 ml

Zobraziť katalóg
GRAHAM HILL Travel Set 300 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Brickyard 100ml, Abbey 100ml, Arnage 100ml - 11,97 €/100 ml
Kód:  KSVL6152 Produktové číslo:  4034348105208

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GRAHAM HILL Travel Set 300 ml

Sadu GRAHAM HILL Travel Set oceníte predovšetkým na cestách. V luxusnej sivej taštičke nájdete tri miniatúry v krásnych modrých fľaštičkách. Set obsahuje sprchový gél na vlasy a telo, šampón a balzam. Balzam Arnage je vhodný ako na starostlivosť o pleť tváre, tak aj fúzy.  Set bude určite aj krásnym darčekom, ktorý poteší každého muža. 

Kľúčové vlastnosti setu na holenie GRAHAM HILL Travel Set 300 ml

  • Luxusná súprava miniatúr pre pánov 
  • Set GRAHAM HILL obsahuje balzam, sprchový gél na vlasy a telo a šampón 
  • Balzam Arnage je vhodný na tvár aj fúzy
  • Sprchový gél a šampón GRAHAM HILL príjemne osvieži a prevonia kožu 
  • S elegantnou sivou taštičkou
  • Súprava ideálna na cestovanie 
  • Vhodná ako darček 

Obsah:
Brickyard šampón 100 ml
Abbey sprchový gél na vlasy a telo 100 ml
Arnage balzam 100 ml

Zloženie

BRICKYARD 500 Superfresh Shampoo: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Laurethsulfosukcinát disodný, Cocamide DEA, Salix Albumy (Willow) Bark Extract, Panthenol, Caffeine, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Propylene Glycol, Glycerín, Sodium Chloride, Parfum, Sorbitol, Citric Acid, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, CI 42090, CI 17200 ABBEY Refreshing Hair & Body Wash: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Cocamide DEA, Laurethsulfosukcinát disodný, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Glyceryl Laurate, Citric Acid, Parfum, Glycerín, Mentol, Sodium Chloride, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol ARNAGE Face & Beard Balm Aqua, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Limnanthes Alba Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Isoamyl laurate, Panthenol, Ethylhexylglycerín, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Glyceryl Stearate Citrate, Xanthan Gum, Mentol, Sodium Hyaluronate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral

Parametre a špecifikácia

Objem
300 ml Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GRAHAM HILL Travel Set 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRAHAM HILL Travel Set 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GRAHAM HILL Travel Set 300 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií