Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Vichy, La roche-posay

Hartmann Veroval® inteligentná osobná digitálna váha + KNEIPP Balíček na odvodnenie

Zobraziť katalóg
Hartmann Veroval® inteligentná osobná digitálna váha + KNEIPP Balíček na odvodnenie
Osobná váha – Digitálne, s USB, meranie tuku, merania svalov, meranie vody, ukladanie údajov a párovanie s mobilnou aplikáciou, farba čierna + darček KNEIPP Drenážny balík – obsahuje: šumivé tablety na podporu odvodnenia 2×20 tabliet + 3 bylinky na odvodnenie Plus 60 tabliet
Kód:  HART001bun Rozšírená záruka +36 mesiacov Stránky výrobcu
Hartmann Veroval® inteligentná osobná digitálna váha + KNEIPP Balíček na odvodnenie Predaj skončil

Hartmann Veroval® inteligentná osobná digitálna váha + KNEIPP Balíček na odvodnenie

Osobná váha Hartmann Veroval na optimálnu analýzu hmotnosti a tela

Osobná váha Hartmann Veroval dokáže detailne analyzovať zloženie ľudského tela. Okrem klasického zistenia hmotnosti je váha Hartmann Veroval schopná na princípe biometrickej impedancie zistiť aj hmotnosť kostí, BMI, podiel telesného tuku a svalového tkaniva a množstvo vody v tele. K tejto váhe teraz navyše dostanete balíček troch doplnkov stravy značky KNEIPP.


Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha

Váha Hartmann Veroval automaticky určí vašu ideálnu hmotnosť

Všetky zistené údaje je možné uložiť a vyhodnocovať ich v programe Veroval medi.connect. Inteligentná váha Hartmann Veroval sama dokáže určiť ideálnu hmotnosť a vhodný kalorický príjem jedinca (hodnoty bazálneho metabolizmu). Prístroj funguje na tri batérie AAA, pričom do ovládacej jednotky je potrebné vložiť ďalšie dve batérie typu CR2032.


Odnímateľný displej

Kvôli pohodlnej a jednoduchej manipulácii disponuje váha odnímateľným displejom, ktorý si môžete bez problémov vziať počas váženia do rúk a ovládať tak všetky dostupné funkcie. Na prenesenie všetkých dát do PC slúži USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. K vášmu počítaču sa pripája len displej, takže nemusíte nosiť celú váhu.


Kľúčové vlastnosti váhy Hartmann Veroval

  • Inteligentná osobná váha v čiernom vyhotovení
  • Možnosť pamäte pre nameraných až 30 hodnôt pre štyroch používateľov
  • Odnímateľný displej s ovládacou jednotkou
  • Automatický výpočet potreby kalórií a ideálnej hmotnosti
  • Presnosť nameranej hmotnosti v rádoch 100 g
  • Váha je kompatibilná s PC cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia
  • Schopnosť prepojenia so všetkými ďalšími prístrojmi Veroval
  • Teraz navyše s balíčkom troch doplnkov stravy značky KNEIP
Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha

Analyzujte a zdieľajte svoje výsledky

Z inteligentnej váhy Hartmann je možné preniesť namerané hodnoty do aplikácie Veroval medi.connect, kde si ľahko zobrazíte detailné prehľady a grafy. Všetky informácie si môžete vytlačiť, alebo poslať e-mailom svojmu trénerovi, či lekárovi.

Ideálnym doplnkom k inteligentnej osobnej váhe Hartmann Veroval bezpochyby bude Inteligentný fitnes náramok Veroval, ktorý meria všetku vašu fyzickú aktivitu a pomôže vám zostať v kondícii.


Darček navyše – balíček doplnkov stravy KNEIPP

Balíček KNEIPP obsahuje dve balenia šumivých tabliet, ktoré sú vhodné pre športovcov a viac aj menej aktívnych jedincov. Obsahujú vápnik, horčík, vitamín C a kofeín. Ich súčasťou nie je lepok ani laktóza. Po rozpustení tablety vo vode vás poteší osviežujúca ananásová príchuť. V balíčku sú aj bylinky vo forme tabliet KNEIPP Plus s práškovanou vňaťou petržlenu, listami žihľavy a plodmi jalovca.

Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AAA Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hartmann Veroval® inteligentná osobná digitálna váha + KNEIPP Balíček na odvodnenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hartmann Veroval® inteligentní osobní digitální váha + KNEIPP Balíček na odvodnění. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hartmann Veroval® Intelligente Digitale Personenwaage + KNEIPP Drainagepaket. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hartmann Veroval® Intelligente Digitale Personenwaage + KNEIPP Drainagepaket. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hartmann Veroval® Intelligens digitális személymérleg + KNEIPP Víztelenítő csomag.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií