LEGO v APP pro AP+

GALT Moje prvé anglické slovíčka

Zobraziť katalóg
GALT Moje prvé anglické slovíčka
Puzzle 52 dielikov, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA721y5 Produktové číslo:  5011979526533
GALT Moje prvé anglické slovíčka Predaj skončil

GALT Moje prvé anglické slovíčka

Puzzle Galt s anglickými slovíčkami obsahujú 52 dielikov a sú úplne ideálne pre prvé stretávanie dieťaťa s angličtinou. Tieto puzzle ho veľmi zábavnou formou naučia prvým anglickým slovíčkam. Zložením dvoch dielikov dieťaťu vznikne celkom 26 obrázkov a každý z nich skrýva jedno anglické slovíčko. Aby sa dieťa nemohlo pomýliť, zapadajú do seba len správne zložené dieliky. Tieto puzzle sú vhodné pre deti o 3 rokov.

Parametre a špecifikácie:

Počet dielikov:
52

Vhodné pre:
Deti o 3 do 5 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GALT Moje prvé anglické slovíčka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GALT Moje první anglická slovíčka . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mein erstes GALT englische Wörter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mein erstes GALT englische Wörter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GALT Első angol szavaim.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií