LEGO v APP pro AP+

LEGO Nexo Knights 70335 Úžasná Lavaria

Zobraziť katalóg
LEGO Nexo Knights 70335 Úžasná Lavaria
5 1 hodnotení
Stavebnica 69 dielikov, odporúčaný vek od 7 - 14 rokov
Kód:  LO1212 Produktové číslo:  5702015594448 Stránky výrobcu
LEGO Nexo Knights 70335 Úžasná Lavaria Predaj skončil

LEGO Nexo Knights 70335 Úžasná Lavaria

Tajuplný svet plný mágie

Novinku plnú dobrodružstiev vám práve teraz prináša LEGO NEXO KNIGHTS! Zažite pravú rytiersku bitku, plnú moderných efektov! Základom témy je stredoveký tajuplný svet plný kúziel, sprevádzaný svetom fantasy. Mnoho futuristických prvkov ako sú roboti či pojazdné hrady ocení každý nadšenec originálnych stavebníc LEGO. Nechajte vaše deti vstúpiť do čarovného sveta a doprajte im zábavnú hru s hlavnými hrdinami tejto kolekcie.


úžasná Lavaria

Strach a tiene

Schovaná v tieni sa pripravuje na boj strašná Lavaria. Polapia svoju korisť vďaka pavúčím nôh a krídel? Alebo ju pomôže kuše vystreľujúce ohnivú guľu a jedovaté hady?

kľúčové vlastnosti

  • Novinka od LEGO
  • nekonečné dobrodružstvo
  • zábavné prevedenie
  • napínavá hra
  • neobyčajní hrdinovia
  • Rozvíja logické myslenie
  • Sada s 69 dielikmi

hrozivá príšera

Táto sada obsahuje najhrozivejší príšeru Ultimate Lavaria. Jej ničiace schopnosti sa chystajú zahubiť všetko živé! Monštrum sa strašidelnýma pavúčiemu nohami, s kterýma uloví každú korisť, je absolútnym stelesnením zla!

Parametre a špecifikácia

Odporúčaný vek od
7 rokov Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
7 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Nexo Knights 70335 Úžasná Lavaria. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights 70335 Ultimative Lavaria. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Nexo Knights 70335 Ultimative Lavaria. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Knights Nexo 70335 Ultimate Lavaria.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií