AP+ nový vizuál Aplikace

LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron

Zobraziť katalóg
LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron
4,8 6 hodnotení
Stavebnica odporúčaný vek 7-14 rokov
Kód:  LO75878 Produktové číslo:  5702015867740 Stránky výrobcu
LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron Predaj skončil

LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron

Lego Speed Champions prepája dva úžasné svety, svet stavebnice a pretekárskych áut, tých najprestížnejších značiek. Deti si môžu užívať atmosféru pretekov - realistické autíčka, burácanie motorov, rýchlosť a túžbu po víťazstve, to všetko a ešte oveľa viac prináša Lego Speed Champions. S touto najpopulárnejšou stavebnicou sveta budú spoznávať značky tých najrýchlejších áut, pripravovať auto na preteky, organizovať bezchybnú zastávku v boxoch a na záver si vychutnávať sladké víťazstvo.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 7 do 14 rokov
  • Vzrušujúci svet pretekárskych áut
  • Realistické autá známych značiek
  • Pripravte auto na preteky a vyhrajte
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 181

LEGO Speed Champions - Bugatti Chiron

Prežeňte rýchle a silné Bugatti Chiron po závodnej dráhe! Najprv si otestujte svoje zručnosti prechádzaním medzi kuželmi vo vysokej rýchlosti, aby ste boli na životné jazdu poriadne pripravení. Toto super športové vozidlo obsahuje veľa autentických detailov, vďaka ktorým sa za ním budú všetci otáčať.

Balenie obsahuje:
minifigúrka závodného jazdca
postavitelný voz Bugatti Chiron - kokpit pre minifigúrku, kolesá s gumovými pneumatikami, snímateľné čelné sklo a ikonické detaily
tri kužele
helma závodného jazdca

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Speed Champions 75878 Bugatti Chiron.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií