AP+ nový vizuál Alza pre firmy

LEGO Technic 42045 Pretekársky hydroplán

Zobraziť katalóg
LEGO Technic 42045 Pretekársky hydroplán
Stavebnica – 180 dielikov, odporúčaný vek od 8-14 rokov
Kód:  LO1174 Produktové číslo:  5702015590938 Stránky výrobcu
LEGO Technic 42045 Pretekársky hydroplán Predaj skončil

LEGO Technic 42045 Pretekársky hydroplán

Prekonávajte rekordy v rýchlosti na vode s týmto úžasným aerodynamickým modelom 2 v 1, ktorý obsahuje mohutné sponsony, veľký kokpit a kombináciu modrej a bielej farby so športovými čierno-bielymi šachovnicovými pretekárskymi nálepkami. Manévrujte s týmto výkonným strojom na štartovaciej čiare a sledujte, ako sa vrtule a piesty motora začínajú hýbať. Teraz sa pripravte na preteky. Keď sa budete cítiť na inú staviteľskú výzvu, prestavte ho na vysokorýchlostný pretekársky čln. Interaktívna 3D digitálna aplikácia LEGO s návodmi na stavanie je dostupná online pre obidve modely.

vypnuté
LEGO Technic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO Technic

Stavebnice LEGO Technic sú určené všetkým milovníkom strojov a techniky. Vyznačujú sa precíznym spracovaním aj tých najmenších detailov, vysokou funkčnosťou a pohyblivosťou modelov. Veľkou prednosťou LEGO Technic je možnosť jednotlivé modely prestavať v iné, tematicky podobné stroje.

Možnosti zostavenia

  • Závodný hydroplán
  • Vysokorýchlostný čln
  • 180 dielikov
vypnuté
LEGO Technic

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Technic 42045 Pretekársky hydroplán
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Technic 42045 Závodní hydroplán. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42045 Renngleitboot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42045 Renngleitboot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Technic 42045 Gyorsasági motorcsónak.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií