Alza pre firmy

Play-Doh Boomer - Zvieracie formičky

Zobraziť katalóg
Play-Doh Boomer - Zvieracie formičky
5 1 hodnotení
Kreatívna sada - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa4788 Produktové číslo:  5010994863685

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Play-Doh Boomer - Zvieracie formičky Predaj skončil

Play-Doh Boomer - Zvieracie formičky

Populárny hrací set Play-Doh Make 'n Mix Zoo od popredného výrobcu Hasbro poteší každého malého modelára! Základom sady je šesť téglikov so špeciálnou modelovacou hmotou v krásnych pastelových farbách. Tvarovaciu hmotu možno jednoducho rozváľať pomocou priložených valčekov s originálnou textúrou. Ľahko s nimi natlačíte obľúbené zvieracie motívy, ktoré pripomínajú vtáčie perie a rôzne vzory kože. Súčasťou balenia je aj praktický plastový nožík a sada úžasných formičiek v tvare obľúbených zvieratiek, ktoré deti môžu poznať zo zoo či safari.

So zvieracími formičkami toho však dokážete oveľa viac! Vďaka špeciálnemu vykrajovátku možno jednotlivé časti hmoty skladať do seba podľa fantázie. Čo sa stane keď pridáte hlavu dravého leva k telu plachej žirafy? Predstavivosti sa medze nekladú! S veselými formičkami možno ľahko vymodelovať naozajstné zviera alebo vymyslieť úplne nový druh! S unikátnou modelovacou hmotou zažijú vaše deti chvíle plné zábavy!

 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Modelovanie rozvíja detskú fantáziu a predstavivosť
  • Šesť farebných formičiek v tvare exotických zvierat
  • Tri veselé valčeky so zvieracou potlačou
  • Plastový nožík pre ľahkú prácu s hmotou
  • Šesť téglikov s modelovacou hmotou Play-Doh v pestrých farbách
  • Jednotlivé časti zvierat možno ľubovoľne kombinovať a skladať tak, aby vznikli úplne nové druhy
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Věk 3+
 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Poznámka:
» Všetky Play-Doh súpravy

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh Boomer - Zvieracie formičky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Boomer - Zvířecí formičky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Boomer - Zvířecí formičky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Boomer - Zvířecí formičky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh Csináld Magad Állatkert.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií