MS hokej Samsung_CZ_SK

Play-Doh Water Doodle

Zobraziť katalóg
Play-Doh Water Doodle
Herná sada – rozmery: 30×30×5cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif9119 Produktové číslo:  5055114367865
Play-Doh Water Doodle Predaj skončil

Play-Doh Water Doodle

Herná súprava Play-Doh Water Doodle predstavuje zábavný a čistotný spôsob rozvoja kreatívneho myslenia vašich ratolestí. Deti s touto súpravou môžu pomocou špeciálneho vodného pera a plastových šablón kresliť na priloženú podložku a vytvárať tak svoje vlastné majstrovské diela. Stačí len naplniť pero vodou. Akonáhle sa vodné pero dotkne podložky, začne kresliť pestrými farbami dúhy. Maľovanie s vodným perom nevyužíva žiadny atrament a nemusíte sa teda obávať, že by deti zašpinili seba alebo svoje okolie. Po skončení tvorenia stačí podložku jednoducho utrieť. Play-Doh Water Doodle je vhodný pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti Play-Doh Water Doodle

  • Herná súprava obsahujúca podložku, vodné pero a šablóny na maľovanie vodou
  • Pero využíva iba vodu a nehrozí tak zašpinenie
  • Rozmery balenia: 30 × 30 × 5cm
  • Odporúčaný vek: 3+

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Play-Doh Water Doodle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Vodní malování. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spiel-Doh Wasser-Gekritzel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spiel-Doh Wasser-Gekritzel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh Vízfestés.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií