MPLA323141

Simba Hrad Falcon so 6 vežami

Zobraziť katalóg
Simba Hrad Falcon so 6 vežami
4,8 4 hodnotení
Herná sada pre chlapcov, vhodné od 5 rokov
Kód:  HRA732 Produktové číslo:  4006592454142 Stránky výrobcu
Simba Hrad Falcon so 6 vežami Predaj skončil

Simba Hrad Falcon so 6 vežami

Simba Hrad Falcon se 6 věžemi je velká plastová stavebnice hradu, včetně bohatého příslušenství. Tato hra zaujme malé i velké příznivce dobrodružných výprav do středověku. Balení obsahuje 16 figurek rytířů a bojovníků, 4 koně, 6 věží, padací most a 4 žebříky na hradby. S touto velice pěkně provedenou hračkou prožije vaše dítě spoustu dobrodružných her, které budou podporovat jeho představivost a po dobytí hradu, nebo naopak, jeho ubránění bude vašemu malému rytíři sloužit hrad jako nápaditá dekorace jeho pokojíčku. Hračka je vhodná pro děti od 5 let.
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Hrad Falcon se 6 věžemi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Castle Falcon mit 6 Türmen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Castle Falcon mit 6 Türmen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simba Falcon vára 6 toronnyal.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií