Alza pre firmy

Teddies Krtkov mobil telefón so svetlom a zvukom

Zobraziť katalóg
Teddies Krtkov mobil telefón so svetlom a zvukom
5 2 hodnotení
Didaktická hračka – krtkov mobil telefón meniaci obrázky krtko plast so svetlom a so zvukom, odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  HRAms251 Produktové číslo:  8592191111150
Teddies Krtkov mobil telefón so svetlom a zvukom Predaj skončil

Teddies Krtkov mobil telefón so svetlom a zvukom

Veselý Krtkov mobil pre najmenších zabaví deti farebným blikaním a rozmanitými zvukmi. Telefón mení obrázky na displeji. Nikdy neviete, kto vás práve prekvapí. Môže to byť Krtko, Myška alebo Ježko. Mobil prehráva 4 rôzne melódie. Po stlačení veľkého tlačidla začujete typický tón pre prichádzajúci hovor, tlačidlá s číslami vydávajú zvuky. Nemusíte sa báť príliš hlasnej hlasitosti, mobil je šetrný k sluchu detí. Vaša ratolesť si pri hraní zdokonalí jemnú motoriku. Krtkov mobil rozvíja zrak a sluch a podporuje kreativitu a fantáziu.

Kľúčové vlastnosti

  • Zábavný mobil pre najmenších
  • Bliká, svieti a hrá
  • Šetrný k detskému sluchu
  • Rozvíja jemnú motoriku, zrak a sluch
  • Na 2 batérie AAA
  • Vhodný pre deti od 6 mesiacov
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Teddies Krtkov mobil telefón so svetlom a zvukom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teddies Krtkův mobil telefon se světlem a zvukem . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teddies Krtkův mobil telefon se světlem a zvukem . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teddies Krtkův mobil telefon se světlem a zvukem . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teddies Világító és zenélő Kisvakondos telefon.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií