AD 1. týden květen P&G boost

INDESIT IFW 6230 IX + INDESIT RI 161 C

Zobraziť katalóg
INDESIT IFW 6230 IX + INDESIT RI 161 C
Set rúra a varná doska rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA: vstavaná, A, objem 71l, 5 funkcií, gril, vnútorné osvetlenie + DOSKA: sklokeramická, 4 varné platne, dotykové ovládanie, príkon 6200W, kontrolky zostatkového tepla, prevedenie: rovné hrany, VxŠxH 4.6x58x51cm
Kód:  INDSET001 Stránky výrobcu
INDESIT IFW 6230 IX + INDESIT RI 161 C Predaj skončil

INDESIT IFW 6230 IX + INDESIT RI 161 C

Pokiaľ zháňate pre svoju kuchyňu kvalitné spotrebiče, ktoré budú cenovo dostupné a chcete, aby zároveň splnili aj vaše náročné požiadavky, je táto súprava rúry IFW 6230 IX a sklokeramickej dosky RI 161 C od spoločnosti Indesit tým, čo práve zháňate. Spotrebiče sú vyrobené v modernom zabudovanom dizajne, a krásne tak zapadnú do akejkoľvek modernej kuchyne. Obe sú vzájomne plne kompatibilné a disponujú množstvom novodobých technológií. Keďže rúra patrí do energetickej triedy A, šetrí tým aj vašu peňaženku. Každodennú prípravu jedál si teraz budete užívať. Súprava rúry IFW 6230 IX a sklokeramickej dosky RI 161 C je jednoducho skvelá.

Kľúčové vlastnosti rúry Indesit IFW 6230 IX

  • Vstavaná rúra s 5 programami
  • Energetická trieda A
  • Praktické vnútorné osvetlenie
  • Jednoduché ovládanie
  • Antikorové prevedenie
  • Dvere rúry je možné ľahko vybrať a vyčistiť
  • S funkciou Gril dosiahnete vždy skvelé výsledky

Praktické vychytávky

S kapacitou až 71 litrov bude dostatok priestoru pre veľké rodinné pokrmy alebo varenie niekoľkých pokrmov naraz. Rúra INDESIT IFW 6230 IX disponuje 5 programami, ktoré poskytnú dostatočnú porciu podpory ako pre nenáročných, tak aj pre náročnejších užívateľov. Maximálna pracovná teplota je 250 °C a určite uvítate aj časovač až na 60 minút.

S rúrou Indesit IFW 6230 IX je pečenie jedna radosť

Samozrejmosťou je prítomnosť výkonného grilu, s ktorým bude príprava steakov či údenín jedna radosť. Výsledkom sú lahodné, šťavnaté a rovnomerne prepečené delikatesy, ktoré potešia celú vašu rodinu. Užívateľov určite poteší aj praktické vnútorné osvetlenie. 


Kľúčové vlastnosti vstavanej sklokeramickej dosky Indesit RI 161 C

  • Dizajnovo vydarená sklokeramická doska
  • Bez rámčeka
  • 4 varné plochy
  • Jednoduché dotykové ovládanie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Detský zámok

Dokonalý dizajn vo vašej kuchyni

Sklokeramická platňa Indesit RI 161 C ponúkne potrebný priestor aj komfort pri každom varení. Moderný spotrebič disponuje 4 varnými zónami, ktoré zodpovedajú rôznym veľkostiam hrncov aj panvíc. Hladký povrch sa navyše veľmi ľahko udržiava v čistote a spotrebič tak bude stále vyzerať ako nový. O bezpečnosť sa postarajú kontrolky zostatkového tepla, a samozrejmosťou je aj ochranný detský zámok. Jednou z predností je aj komfortné dotykové ovládanie, vďaka ktorému ľahko a rýchlo aktivujete vybrané funkcie a zvolíte si úroveň tepla pre každú varnú zónu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,prosím o rozměry trouby.

Diskusia a poradňa k INDESIT IFW 6230 IX + INDESIT RI 161 C
Príslušenstvo pre INDESIT IFW 6230 IX + INDESIT RI 161 C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IFW 6230 IX + INDESIT RI 161 C.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií