Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Kitchen Artist súprava na víno Summum Sommelier so stojanom

Zobraziť katalóg
Kitchen Artist súprava na víno Summum Sommelier so stojanom
4,0 1 hodnotení
Sada na víno – elegantná a praktická na víno v čiernej farbe kombinovaná so sivou farbou, vrátane skladacieho plastového stojanu na fľaše s kapacitou pre 6 fliaš, vývrtku z nehrdzavejúcej ocele, zátky z nehrdzavejúcej ocele, rezačka na fóliu, približná veľkosť stojanu je 30.5×30×15cm, najlepší spôsob, ako udržať vaše fľaše na víno upratané, priemer otvorov pre fľaše: 9cm
Kód:  KITMM666 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  B0520140 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kitchen Artist súprava na víno Summum Sommelier so stojanom Predaj skončil

Kitchen Artist súprava na víno Summum Sommelier so stojanom

Stojan na víno je nepostrádateľnou pomôckou pre všetkých skutočných milovníkov vína. Jeden taký nájdete napríklad v súprave na víno Summum Sommelier, ktorá je nielen praktická, ale pre svoj elegantný vzhľad aj veľmi dobre vyzerá. Súprava okrem rozkladacieho stojanu na víno obsahuje aj vývrtku z nehrdzavejúcej ocele, zátky a fóliovú rezačku. Všetky tieto pomôcky sú nevyhnutnou súčasťou výbavy každého vinára. A tak neschovávajte svoje najlepšie fľaše vína ukryté v kuchynskej skrinke, vystavte si ich v stojane napríklad do obývačky a spestrite svoj interiér zaujímavým dizajnovým kúskom! 

Kľúčové vlastnosti súpravy na víno Summum Sommelier

  • Praktická a elegantná súprava na víno Summum Sommelier
  • Súčasťou súpravy na víno je skladací stojan na fľaše, Vývrtka, zátky a fóliová rezačka
  • Stojan na víno je vyrobený z plastu a je skladací
  • Do stojanu Summum Sommelier môžete vystaviť až 6 fliaš vína
  • Príslušenstvo v súprave je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
  • Približná veľkosť stojana v súprave je 30,5 × 30 × 15 cm
  • Priemer otvorov pre fľaše je 9 cm
  • Súprava na víno Summum Sommelier je v čiernej farbe v kombinácii so sivou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kitchen Artist súprava na víno Summum Sommelier so stojanom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist sada na víno Summum Sommelier se stojanem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kitchen Artist Summum Sommelier Weinset mit Gestell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kitchen Artist Summum Sommelier Weinset mit Gestell. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kitchen Artist Summum Sommelier Borszett állvánnyal.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií