Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

LEGO Ninjago 70749 Vstup do Hadieho chrámu

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70749 Vstup do Hadieho chrámu
4,0 2 hodnotení
Stavebnica 529 dielikov, odporúčaný vek od 7 - 14 rokov
Kód:  LO569e Produktové číslo:  5702015347464 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70749 Vstup do Hadieho chrámu Predaj skončil

LEGO Ninjago 70749 Vstup do Hadieho chrámu

Stavebnica LEGO Vstup do Hadieho chrámu je určená pre deti od 7 do 14 rokov. Obsahuje 529 dielikov vrátane piatich postavičiek bojovníkov s rôznymi zbraňami a doplnkami. Zugu je jedným z dvoch úradujúcich generálov. Jeho postavenie a moc mu úplne znemožňujú zúčastniť sa bojov. Keď sa ale Zugu rozhodne, že sa zapojí, len veľmi málokto z Ninjago ho dokáže zastaviť. Lloyd je jediný syn Lorda Garmadona a budúci vládca temnôt. Byť na strane zla nie je ľahké a Lloyd musí tvrdo pracovať na tom, aby dodržal svojej zločineckej povesti. Chen je veľmi nebezpečný. Má čepeľ živlu a tak je mu ťažké sa postaviť. Jay je rýchly ako blesk a rovnako rýchle je jeho uvažovanie. Ovláda moc blesku. Posledná figúrkou je Kapau'rai.

Jay sa pri prieskume Hadieho hradu dostal do zajatia a je na hrade väznený. Úlohou je oslobodiť Jay z väzenia, ale pritom si dávať pozor na nebezpečenstvo, ktoré striehne všade. Sú tu vystreľovacie pružiny na schodoch, padajúce dvere, ale aj jedovaté gule z hadej papule. Navyše hrad chráni Zugu vyzbrojený kušou a Kapau'rai, ktorí stráži hrad so svojím anacondraiským mečom. Hlavnou úlohou je nájsť cestu cez visutý most do väzenskej veže a oslobodiť Jaye!

Stavebnica umožňuje hrať túto hru podľa daného scenára  alebo hru upraviť podľa svojich vlastných predstáv. K hre sa dajú pridať iné postavičky a iné kulisy a môžete tak určovať priebeh hry aj jej záver. Je len na hráčovi, ako bude hra prebiehať, kto bude víťaz alebo kto bude porazený. Stavebnica umožňuje vyplnenie voľného času a navyše umožňuje rozvíjať predstavivosť a fantáziu. Môže ju hrať každý sám a alebo do hry zapojiť príslušníkov rodiny, prípadne svojich kamarátov. Doprajte sebe alebo svojmu dieťaťu byť kreatívny a využiť svoju fantáziu a predstavivosť!

Počet dielikov:
529

Odporúčaný vek:
7 - 14 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70749 Vstup do Hadího chrámu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70749 Enter the Serpent. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70749 Enter the Serpent. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70749 Bejárat a Snake Temple.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií