MS hokej Samsung_CZ_SK

LG GBB530NSQXE + 10 rokov záruka na kompresor

Zobraziť katalóg
LG GBB530NSQXE + 10 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A +++, 201cm, objem chladnička / mraznička 252 / 91l, hlučnosť 38dB, Multi Air Flow, Total No Frost, Smart Diagnosis, ochrana dverného tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, Moist Balance, mraziaci výkon 14kg / deň, farba nerez
Kód:  FAC2500p Produktové číslo:  GBB530NSQXE Stránky výrobcu
LG GBB530NSQXE + 10 rokov záruka na kompresor Predaj skončil

LG GBB530NSQXE + 10 rokov záruka na kompresor

Luxusné kombinovaná chladnička s výškou 201 cm v nerezovej variante as tými najmodernejšími technológiami. Výpočet ich pozitív je naozaj dlhý, jedným z nich je extrémne úspornosť v energetickej triede A +++ so spotrebou iba 149 kWh za rok.

kľúčové vlastnosti

  • LG Total No Frost
  • LG Lineárny kompresor
  • Multi-Air Flow: rozšírené prúdenie chladného vzduchu
  • Ochrana dverného tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia
  • Moist Balance: udržanie optimálnej úrovne vhkosti (ovocie + zelenina)
  • Smart Diagnosis: inteligentný diagnostika
  • skryté pánty
  • Možnosť otočenia dverí
  • Krátka barová madlá
  • Alarm otvorených dverí

Krásna aj objemná

So svojím majestátnym vzhledom sa stane dominantou každej kuchyne. Vnútorný priestor je veľkorysý, potenciál svojej výšky využíva naplno, a tak chladnička pojme 252 litrov a mraznička 91 litrov potravín. To samozrejme stačí aj pre početnejšiu rodinu a veľké nákupy. V bohato dimenzovaný priestore nájdeme držiak na dve fľaše pre vychladenie limonády, zásuvku s nulovou zónou pre uloženie mäsa či lahôdkových potravín alebo priehradku na zeleninu a ovocie MOIST BALANCE Crisper, ktorá udržiava optimálnu úroveň vlhkosti.

Dokonalé prúdenie vzduchu Multi Air Flow

Tento model je vybavený beznámrazovou technológiou Total No Frost. Odpadá tak nepríjemné odmrazovanie, chladnička všetko vykoná za vás. Navyše ak do chladničky vložíte pivo z prostredia s teplotou 30 ° C, bude vychladené na 7 ° C za 2 hodiny a 40 minút. Vzduch vo vnútri dokonale cirkuluje, čím sa eliminujú teplotné výkyvy v chladničke i mrazničke. Potraviny môžete uložiť kamkoľvek a vždy budú rovnomerne vychladené. Navyše po otvorení a zatvorení sa rýchlejšie obnovuje teplota.

antibakteriálna ochrana

Tesnenie dverí je ošetrené činidlom proti rastu plesní. Zabráni sa tým deformácie tesnení a vy máte istotu, že o vaše potraviny je dokonale postarané. Rodiny s malými prieskumníkov ocenia detský zámok a zaujímavostí chladničky je aj špeciálna otváranie dverí, ktoré ju dovoľuje umiestniť priamo vedľa iného spotrebiča alebo steny. Smart Diagnosis v prípade problémov počas niekoľkých sekúnd vyhodnotí problém, stačí k nej priblížiť chytrý telefón s nainštalovanou LG aplikácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB530NSQXE + 10 rokov záruka na kompresor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB530NSQXE + 10 let záruka na kompresor.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií