AD 1. týden květen P&G boost

LG GSB325 PVQV

Zobraziť katalóg
LG GSB325 PVQV
5 5 hodnotení
Americká chladnička americká, 175cm, A+, objem chladnička/mraznička 346/186l, hlučnosť 40dB, NoFrost, Multi Air Flow, ochrana dverového tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, mraziaci výkon 12kg/24hod., strieborná
Kód:  FAC2503a7 Produktové číslo:  GSB325PVQV Stránky výrobcu

LG GSB325 PVQV

LG GSB325 PVQV je chladnička amerického typu, ktorá ponúka veľa vnútorného priestoru aj v mraziacej časti. Samozrejmosťou sú pokročilé technológie, ktoré pomáhajú chladničke v bezproblémovom chode. Napríklad vďaka Total No Frost nebudete už nikdy musieť chladničku odmrazovať. Cirkulácia vzduchu navyše rovnomerne rozprestiera studený vzduch v celom priestore a potraviny kdekoľvek v chladničke tak vydržia dlhšie čerstvé.

Vnútorné usporiadanie ponúkajú 3 výsuvné police z tvrdeného skla, zásuvku Moist Balance, v ktorej si zelenina a ovocie udržuje optimálnu vlhkosť. Na dverách je zásobník pre vajíčka a priehradka pre syry. V mrazničke sú taktiež tri police a 2 zásuvky, nájdeme tu aj výrobník ľadu. Aj napriek veľkému výkonu si spotrebič udržiava hlučnosť na veľmi prijateľnej miere 40 dB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tato lednice s přívodem vody či bez ?

Dobrý den ,ten vyrobnik ledu,jak velký má zásobník vody? děkuji

Diskusia a poradňa k LG GSB325 PVQV
Príslušenstvo pre LG GSB325 PVQV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GSB325 PVQV.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií