Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej Effaclar

LG GSP325NSCV

Zobraziť katalóg
LG GSP325NSCV
4,4 5 hodnotení
Americká chladnička americká, 173.5cm, A +, objem chladnička / mraznička 349 / 156L, hlučnosť 40dB, LED displej, lineárny kompresor, Total No Frost, Multi Air Flow, ochrana dverného tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, Moist Balance, dotykový minibar, nerezová farba, rozmery 894 x 1753 x 725mm
Kód:  FAC3505 Produktové číslo:  GSP325NSCV Stránky výrobcu

LG GSP325NSCV


LG GSP325NSCV
je špičková americká chladnička side-by-side. Do tejto modernej dvojdverové chladničky starostlivo uskladníte všetky potrebné potraviny. Disponuje vnútorným objemom 505 litrov a mraziacim výkonom 12 kg za 24 hodín. Dômyselne riešený interiér chladničky ponúka 3 výsuvné police z tvrdeného skla a dve zásuvky na ovocie a zeleninu z priehledného plastu. Zásuvky sú chladené technológiou Moist Balance, ktorá zaistí optimálnu úroveň vlhkosti a zaručí tak 100% čerstvosť potravín. Ostatné potraviny sú rovnomerne ochladzované niekoľkých prúdy chladného vzduchu vďaka chytré funkcii Multi-Air Flow. Pokiaľ chcete chladiť nápoje v stabilnej polohe, máte k dispozícii 9 dverových priehradiek pre uloženie fliaš a ďalších potravín.

Mraznička ponúkne objem 146 litrov. Vnútorný priestor je rozdelený 2 policami z tvrdeného skla a 2 zásuvkami z priehledného plastu. Ak máte strach z nechceného vzniku námrazy pri častom otváraní dverí, technológia No frost sa postará o odvetrávanie teplého vzduchu a vlhkosti, a preto nemusíte chladničku už nikdy ručne odmrazovať. Chladnička LG patrí k energetický úspornej triede A + a je vybavená špeciálnym lineárnym kompresorom. Ten vďaka lineárnemu pohybu znižuje trenie a tým aj spotrebu energie o viac ako 20%. Výhodou je tiež nižšiu hlučnosť a väčšiu spoľahlivosť.

Chladnička s elegantným nerezovým dizajnom zapadne do každého interiéru. Ľahko ju otvoríte pomocou krátkych madiel z hliníka. Tesnenie dverí je naviac ošetrené antibakteriálnym činidlom, ktoré bráni rastu plesní a následnej deformácii tesnenia. Pri každom otvorení sa rozsvieti kvalitné LED osvetlenie a vy tak máte okamžitý prehled o všetkých potravinách. Na dlhšie časové oneskorenie zvukovo upozorní alarm otvorených dverí. Z vonkajšej strany je chladnička vybavená dotykovým minibarom s automatickým výrobníkom ledu a vody v mrazničke. Jedným dotykom si tak môžete natočiť chladnú vodu alebo pridať kockový či drvený led, kedykoľvek sa vám zapáči.

Parametre a špecifikácie:

typ:

Side-by-side americká

Energetická trieda:
A +

Vnútorný objem:
Celkom: 505 l
Chladnička: 349 l
Mraznička: 146 l

Mraziaci výkon:
12 kg / 24 hod

hlučnosť:
40 dB

ovládanie:
LED displej

Hlavné technológie:
Nápojový automat a výrobník ledu s drvičom ledu
Domáci minibar
antibakeriální povrch
LG Total No Frost
LG Lineárny kompresor
Multi-Air Flow - rozšírené prúdenie chladného vzduchu
Ochrana dverného tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia
Moist Balance - udržanie optimálnej úrovne vhkosti (ovocie + zelenina)
expresné mrazenie
Osvetlenie interiéru LED
skryté pánty
Krátka hliníkové barové držadlá
detský zámok
Alarm otvorených dverí

chladnička:
3 x polica z tvrdeného skla (výsuvné)
2 x zásuvka na ovocie a zeleninu (Moist Balance Crisper)
Držiak na vajíčka

mraznička:
2 x polica z tvrdeného skla
2 x zásuvka

spotreba:
440 kWh / rok

Rozmery:
894 x 1753 x 725 mm

hmotnosť:
110 kg

Farebné prevedenie:
nerez

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GSP325NSCV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GSP325NSCV .
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií