Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech MX518

Zobraziť katalóg
Logitech MX518
4,8 23 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 8 tlačidiel, zmena DPI, 16000DPI, požívateľské profily, dĺžka kábla 2.1 m, čierna a sivá
Kód:  MG137a8l Produktové číslo:  910-005544

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX518

Herná myš Logitech MX518

S prepracovaným optickým senzorom hero 16K
Logitech MX518

Myš Logitech MX518 pre herných profesionálov

Znovuzrodená herná legenda. Tak by sa dala označiť nová herná myš MX518 Logitech. Nová myš je pre maximálnu presnosť a výkonnosť vybavená pokročilým optickým senzorom, vlastnými programovateľnými profilmi či citlivosťou od 200 do 16 000 DPI.

Hero 16k

Presný senzor

8 tlačidiel

S možnosťou plného programovania

16 000

DPI

1 MS

Odozva

101 gramov

Hmotnosť samostatnej myši

MX518 Logitech
 

MYŠ, KTORÁ PRESNE MIERI

MX518 Logitech

8 TLAČIDieL

Využite hneď 8 programovateľných tlačidiel a prispôsobte si bočné, horné a spodné tlačidlá myši MX518 Logitech tak, aby vám maximálne vyhovovali. Ak si neželáte upravovať nastavenia, je pre vás pripravených niekoľko používateľských profilov.

Logitech MX518

Myš Logitech MX518 s najpresnejším senzorom

Myš MX518 Logitech so senzorom HERO 16K môže konkurovať takmer každej hernej myši, ktorá sa objaví na trhu. Vďaka novej generácii HERO 16K má svet nového lídra.

Logitech MX518
APLIKÁCIA LOGITECH G HUB

V softvéri G HUB na vás čaká celý rad možností na individuálne prispôsobenie novej hernej myši MX518 Logitech.

MX518 Logitech
MX518 LOGITECH s KVALITou LEGENDÁRNEJ ZNAČKY

S viac ako 35 rokmi skúseností v počítačovom odvetví mohla spoločnosť Logitech vyvinúť herné vybavenie, ktoré nepozná konkurenciu. Myš Logitech MX518 je vhodná pre tých najlepších hráčov v odbore. Vydrží maximálne zaťaženie a desiatky hodín náročného hrania.

Obsah balenia

Myš Logitech MX518

Používateľská dokumentácia





Logitech MX518

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Dĺžka kábla
2,1 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den nemate nahodou i nahradni slicky na tuhle mys? :D dnes se mi jeden sloupnul ?? mys mam od doby co ji vydaly ale bez toho sliKu to fakt stoji za prd :D

Dobrý den, mám koupenou myš Logitech MX518 ale nemůžu nikde sehnat manuál = herní nastavení jednotlivých tlačítek co se nabízí. Můžete my prosím poradit případné stránky kde sehnat tento manuál. Při koupi v krabičce nic takového nebylo. Zjistil jsem že nejsem sám kdo na internetu tenhle manuál shání. Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Mám spousty let starou MX518. Má nová verze stejné rozměry a ergonomii? Žádná jiná myš my prostě za ty léta nepadla tak do ruky jako MX518

dobry den aky typ podlozky(myslim material) by ste doporucili k tejto myske

Dostupnost? CZC jiz prodava...

Dobrý den, máte v plánu tuto myš vystavit v showroomu Holešovice po té, co jí budete mít k prodeji? Já bych byl vděčný za možnost si tento model prohlédnout.

Diskusia a poradňa k Logitech MX518
Príslušenstvo pre Logitech MX518 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX518. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX518. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX518. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX518.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií